SĂĄdan installeres Rossignol Axium bindinger

SĂĄdan installeres Rossignol Axium bindinger

Rossignol Axium bindinger har mange funktioner, herunder fire kontaktpunkter til kraftoverførsel og et stort monteringsområde, der rummer ski med brede talje. Når du installerer dine bindinger, er det bedst at bringe dem til en certificeret tekniker til professionel montering. Du kan dog lære at installere bindingerne alene, hvis du har de rette værktøjer og færdigheder til at foretage justeringsindstillinger.

Trin 1

Brug # 3 Phillips skruetrækker til at fjerne de fire skruer, der holder bindende tåstykker og de fire skruer, der holder hælstykkerne på stigerørene.

Trin 2

Bestem længden af ​​din bagsål i millimeter og brug denne længde til at bestemme de korrekte monteringspositioner for dine Rossignol Axium bindinger. For opstartstørrelser med en rækkevidde på 331 til 350, skal tåbestykket placeres i det forreste monteringshul, og hældelen skal placeres i det bageste monteringshul. For opstartstørrelser med en rækkevidde på 324 til 330, skal tåsnitten af ​​bindingen placeres i det forreste monteringshul, og hælstykket skal placeres i det midterste monteringshul.

Trin 3

Monter bindingerne på stigerørene ved hjælp af skruetrækker. Fastgør tå og hælstykker med de samme skruer, der fulgte med bindingerne.

Trin 4

Tilpas dine ski støvler i bindingen. Hælstykket skal snappe ned, når du sætter tåden af ​​støvlet i tåstykket og skubber baghjulet nedad.

Trin 5

Indstil fremadrettet trykindstilling af dine bindinger ved at snappe skistøvlen i. Se positionen på indikatorrillen i fremadtryksindikatorvinduet, som er placeret på siden af ​​hældelen. Sporet skal være i midten eller lidt fremad af midten. Bindingen er for løs, hvis indikatorsporet er bag på vinduet. Hvis dette er tilfældet, skal du flytte hælstykket fremad i sporet. Bindingen er for stram, hvis indikatorrillen er i forenden af ​​vinduet. Hvis det er tilfældet, skal du flytte hælstykket en position ad gangen bagud.

Trin 6

Stram skruerne, nĂĄr du har foretaget alle de korrekte justeringer.

Del:
Kommentarer