SĂĄdan installeres Look Keo Pedals

SĂĄdan installeres Look Keo Pedals

Ved første øjekast forekommer et par cykelpedaler identiske. Hver Look Keo pedal indeholder en platform til foden og en aksel rundt om hvilken platformen roterer. En række gevind på spidsen af ​​hver pedal gør det muligt for pedalen at fastgøre til vevarmen. Lad dig ikke narre - en pedal har omvendte tråde, og installationen af ​​denne pedal adskiller sig lidt fra den anden pedal. Installation af dine Look Keo-pedaler beskytter trådene korrekt og sikrer en sikker pasform mellem pedalakslen og krumtaparmen.

Trin 1

Dab vandtæt cykel fedt på din finger og dække trådene i enden af ​​hver pedalaksel med fedtet.

Trin 2

Deltag i gevindene på den højre Look Keo Pedal-aksel til gevindene på højre vevarm. Den rigtige pedal er mærket "D / R."

Trin 3

Drej akslen med uret for at sætte trådene.

Trin 4

Indsæt en 6 mm unbraconøgle i pedalakslen. Drej insexnøglen mod cyklens forside for at spænde akslen.

Trin 5

Fastgør gevindene på den venstre kigle pedalaksel til gevindene på venstre krumtaparm. Den venstre pedal er mærket "G / L."

Trin 6

Drej akslen mod uret for at sætte trådene på plads. Træderne på venstre pedal løber i omvendt retning. Drej akslen mod uret og spænd akslen på vevet.

Trin 7

Tryk på 6 mm unbraconøglen ind i spidsen af ​​venstre pedalaksel. Drej insexnøglen mod cyklens forside for at spænde pedalakslen på vevet.

Del:
Kommentarer