SĂĄdan installeres indsatser i carbonpile

SĂĄdan installeres indsatser i carbonpile

Moderne kulstofpile er meget slankere end traditionelle aluminiumsdesign. Kulpile kræver derfor forholdsmæssigt slankere indsatser for at acceptere indskæringsfeltpunkter og bredder. Omhyggelig indsæt installation er afgørende for at sikre skyde nøjagtighed og konsistens. Ukorrekt installerede indsatser kan medføre, at feltpunkter og bredder sidder i en vinkel, hvilket resulterer i uregelmæssig pilflyvning.

Installation af indsatser i carbonpile

Trin 1

Vælg den rigtige indsats til din pilaksel. Indlæg er ikke universelle. Faktisk kan et enkelt selskab tilbyde flere pilakselmodeller, hver med sin egen specifikke indsats. Kontroller emballagen for at sikre, at indsatsen er kompatibel med din aksel.

Trin 2

Groft op på pilens aksel, hvor indsatsen går. Dette giver mere overfladeareal og bedre vedhæftning. Dette kan gøres ved at indpakke fint sandpapir rundt om en lille diameter objekt, som f.eks. En feltpunktaksel eller endda pilindsatsen. Pas på at undgå at ridse den glatte yderside af pilakslen.

Trin 3

Sæt indersiden af ​​skaftet og ydersiden af ​​indsatsen med denatureret alkohol. En bomuldspinne fungerer fint. Dette trin sikrer også god vedhæftning.

Trin 4

Påfør en langsomtørrende epoxy på ydersiden af ​​indsatsen. Sørg for, at indsatsen er fuldt belagt for at sikre en god forsegling. Undgå at bruge hurtigtørrende epoxier. Brug en specielt lavet bueskydning epoxy, der er tilgængelig fra bueskydning forsyning butikker. Undgå at få epoxy på trådene inde i indsatsen. Hold fingeren eller tommelfingeren over enden af ​​indsatsen for at beskytte trådene.

Trin 5

Skub indsatsen i pilakslen og drej den et par gange for at sikre, at akselvæggen er fuldt belagt med epoxy. Tryk på enden af ​​indsatsen for at sikre, at den sidder ordentligt i akslen.

Trin 6

Tør af enhver epoxy, der sprøjter ud af leddet med et papirhåndklæde eller lap. Igen skal du sørge for, at ingen af ​​epoxy kommer ind i trådene.

Trin 7

Stil pilakslen på ende med indsatsen ende nedad. Lad epoxy hærde efter producentens anvisninger, før du installerer komponenter og optagelse.

Del:
Kommentarer