Sådan installeres et trampolinsikkerhedsnet

Sådan installeres et trampolinsikkerhedsnet

Trampoliner er et af de yndlingsstuer til udendørs legetøj for børn. Næsten ethvert barn elsker at hoppe på en trampolin i deres gård. Trampoliner kan dog også forårsage alvorlige skader, hvis de ikke anvendes korrekt. Moderne trampoliner leveres med sikkerhedsnet for at holde børnene sikre. Hvis du har en gammel trampolin og vil installere et net for at gøre det mere sikkert, eller hvis du har mistet anvisningerne til din nye trampolin og skal installere den igen, så er disse instruktioner til dig. Dette projekt skal tage omkring en dag at afslutte. Når du er færdig, kan du have ro i sindet at vide, at børn er sikre på at spille på din trampolin.

Tag stål- eller aluminiumrørene fra kassen og læg dem sammen. Rørene forbinder normalt med trampolinens fødder. Nogle poler har en snoet ende på den ene side. Dette er toppen. Skub det mindre rør ind i det større hakkede rør. Lad skumbeklædningerne stå på rørene; Dette er en del af det færdige produkt.

Fastgør rørene til bunden af ​​trampolinen. Skub enderne af rørene på toppen af ​​trampolinbasen. Skru på plads med en bolt og møtrik. Rørene skal nu stikke op fra trampolinens omkreds som pigge. Fastgør kuglerne til toppen af ​​polerne, der holder båndet på plads.

Tag netværket af nettet og glide gennem bolden på toppen af ​​hver stolpe. Knyt båndet på bunden af ​​hver stolpe. Nettet er et stort rektangulært stykke. Strek netten ud og lokaliser hver del, hvor netten skal fastgøres til polerne. Fastgør webbingen først før netting, ellers vil netting ikke justeres korrekt.

Bind netten til polerne og trampolinen med de bånd, der er inkluderet i dit net kit. Hver stolpe skal have mindst tre sløjfer knyttet til den. Bind sløjferne med en firkantet knude. Dette sikrer, at sløjferne ikke kommer ubundne, hvis nettet er ramt af et overdrevent entusiastisk barn.

Gå rundt i trampolinen og kontroller, at alle dele er fastgjort korrekt. Sørg for, at polerne er stabile og ikke wobbly. Sørg for, at alle bånd af nettet er bundet, hvor de skal gå. Sørg for, at trampolinens åbning er tilgængelig og kan knyttes lukket, når børnene spiller på trampolinen.

Del:
Kommentarer