Sådan installeres et Mammoth Basketball Hoop

Sådan installeres et Mammoth Basketball Hoop

Af de mange linjer af forbrugere basketball hoops fremstillet af Lifetime Products, er dens Mammoth-serie lige så tæt som du kan komme til oplevelsen af ​​at spille på et professionelt mål. Med dunk-resistente spring-flex-fælge, ægte glasplade indkapslet i sort stål og et enkeltpolet forankringssystem, der minimerer wobble og vibrationer, samtidig med at det giver mulighed for præcision udjævning, er Mammoth-målene bygget for at modstå voldsom gameplay. Installation af et af disse hoops begynder med omhyggelig lokalplanlægning samt den nødvendige blanding og udjævning for et solidt fundament.

Trin 1

Vælg det nøjagtige sted, hvor bøjlen vil gå og grave 48 inches dyb kvadrat hul måle 21 inches på tværs. Den nærmeste kant af hullet skal være op til han basketball spiller overfladen, det være sig en gade, indkørsel eller domstol.

Trin 2

Skru en 5/8-tommers hexmøtrik helt ned på hver j-bolt, og indsæt de gevindskårne ender gennem de tilsvarende huller i j-boltskabelonen. Når du har fastgjort disse bolte med 5/8-tommers sekskantmøtrikker, skal du sætte boltene ned gennem centerhullet i j-boltskabelonen og stram møtrikopkobleren forsvarligt på bolten.

Trin 3

Bland betonen i overensstemmelse med instruktionerne på posen og hæld den våde beton i dit hul og efterlader ca. 18 tommer plads til toppen. Skub derefter de fire 36-tommers rebars fast i bunden af ​​hullet og arranger dem i en firkant på 8 tommer. På denne måde vil hvert rebar stykke være ved siden af ​​j-bolten, når den sættes i cement.

Trin 4

Fyld resten af ​​hullet med beton, toppede det omkring 1/2-tommer over spillefladen. Derefter centreres j-boltskabelonen over hullet, med forenden mod afspilningsfladen. Indsæt de udragende ender af j-bolte i betonen og skub ned, indtil skabelonen sidder fladt.

Trin 5

Brug tømrerens niveau for at sikre, at skabelonen er på niveau med afspilningsfladen, og ryd den konkrete tilbage på skabelonen eller de overliggende ender af j-boltene. Efter tre dage vil betonen helbrede, og basisinstallationen vil være komplet. Alt det, der er tilbage, er stangen og bøjleens samling, som du kan henvise til instruktionsvejledningen til modelspecifikke instruktioner.

Del:
Kommentarer