SĂĄdan installeres en Trek Bike Trailer

SĂĄdan installeres en Trek Bike Trailer

En Trek cykel trailer giver dig mulighed for at nyde en cykeltur med et barn i slæb. Påhængskøretøjet giver dig roen af ​​at vide, at dit barn er direkte bagud på alle tidspunkter, mens du kører. Og cykel trailere lærer dit barn at pedalere en cykel uden frygt for at falde over. Installer en Trek-cykeltilhænger til din stolpe via en hitch, som forbliver på plads. Påhængskøretøjet hænger fast på hitchen, hvilket gør det nemt at fjerne traileren, når du vil ride uden påhængskøretøjet.

Marker højden på sædeposten med en blyant. Sædeposten er det rør, som dit cykelsæde er fastgjort til. Lav mærket, hvor cykelrammen møder stolpen.

Fjern din sædepost ved at åbne hurtigudløsningen, der spinder for at løsne sædepostbindingen. Alternativt har nogle cykler en bolt, der skal fjernes ved hjælp af lynnøgler eller almindelige skruenøgler, afhængigt af typen af ​​bolt. Træk sædeposten ud, når bindingerne er løsnet.

Fastgør hitch ved at glide hitch op sædeposten til et punkt omkring en tomme over det mærke du tidligere har lavet. Stram hitch bolt til at fastgøre hitch til sædepost.

Påfør en lille smule cykelfedt til sædeposten. Udskift sædeposten i cykelrammen. Skub det ned, indtil mærket linjer op med kanten af ​​cykelrammen og derefter enten udskifte stolpebolten eller stram quick-release mekanismen.

Fastgør traileren til hitchen. Nyere Trek cykel trailere har enten en bolt-lignende pin for at fastgøre trailerens arm til hitch eller en quick-release mekanisme. Ældre modeller har stiften eller en møtrik og bolt til at fastgøre armen til stikkontakten.

Del:
Kommentarer