Sådan installeres en Topeak Bike BabySeat

Sådan installeres en Topeak Bike BabySeat

At bringe dit barn sammen for en cykeltur kan øge nydelsesniveauet for aktiviteten. At trække den ekstra vægt kan også øge intensiteten af ​​din træning, hvilket bringer sammen andre potentielle sundhedsrelaterede fordele. Sikkerhed er dog nøglen, når du bruger en børnebærer, herunder Topeak BabySeat serien. Sikkerheden starter med korrekt installation. Du installerer faktisk to ting - sædet selv og det bageste cykelstativ det monteres på.

Sæt det bageste cykelstativ, der følger med dit Topeak BabySeat på din cykel. Brug de medfølgende Phillips-skruer til at fastgøre bunddelen af ​​stativet til hullerne på hver side af din cykelramme lige over, hvor dit baghjul passer ind i rammen. Skru de kromforlængere, der stikker ud fra toppen af ​​stativet til hullerne på siddestøtten af ​​din ramme, som strækker sig ned fra sædeposten til baghjulet.

Stram skruerne til cykelstativet helt efter, at du har placeret stativet korrekt. Vær sikker på at alle huller på rammen står op med alle huller på stativet. Racket skal passe lige. Spin dit baghjul for at sikre, at det ikke gnider bagstativet. Selvom dette normalt ikke er et problem, gør det ikke ondt at kontrollere.

Placér Topeak BabySeat på stativets forreste skinne. Stå bagved cyklen, fastgør bundens bageste del af sædet til skinnen på racket, der er tættest på cykelens sadel. Sænk sædet ned, indtil du hører det klikker på plads.

Tryk på den røde knap, som det fremgår af Topeak BabySeat brugervejledningen, og skub låsemekanismen helt tilbage. Skub den røde knap igen og skub låsen tilbage på stativet. Sørg for at høre et klik og se den røde knap gennem hullet på rackoverfladen. Dette sikrer, at sædet har forsvarligt anbragt stativet.

Fastgør T-remmen, som kommer gennem en slot i bunden af ​​dit Topeak BabySeat, til sædeposten. Forkort længden af ​​stroppen, så den er stram, når den er viklet rundt om sædet fra sædets bund.

Del:
Kommentarer