Sådan installeres en stereo i golfvogne

Sådan installeres en stereo i golfvogne

Intet bedre end at slå linkene og blast dine yndlings melodier samtidig, så sæt putter væk for nu og tag dit værktøjssæt. Følgende trin vil være en "fair way" for at lære at installere et stereoanlæg i din golfvogn. Fore!

Nu kan tee-tid klare tiden!

Få det passende bilstereo. Du kan bruge en almindelig modtager, hvis den er monteret i et vandtæt område plus overveje en enhed med højere end standard wattage, da du vil bekæmpe lyd udenfor. Gå ikke overbord på bekostning, selvom golfvogne naturligvis er udsat for elementerne og ikke typen af ​​køretøj, der kan låses op. Tilføj et anstændigt sæt udendørs højttalere til dit køb. Højttalerne bliver mere udsatte for elementerne end modtageren, så de skal være vejrsikre.

Monter modtageren. Hvis vognen har en handskeboks, kan du montere den ind eller klippe et hul i kroppen under sædet. Overalt, hvor det er beskyttet mod elementerne, er godt. Alternativerne er at danne en plastikdæksel på hængslerne eller bruge en glidejerns beslag, så du kan tage stikket ud af stikkontakten og tage den med dig, når den ikke er i brug. Vær sikker på at der er nok clearance bag enheden til at køre dine ledninger.

Monter højttalerne. Hvis din vogn har en hård baldakin, kan du montere dem nedenunder i baghjørnerne, ellers oven på panelet mellem sæderne og golfklubben opbevaringsområdet eller muligvis forsænket i kickpanelerne. Hvis der monteres under baldakinen, skal du bore hele vejen igennem og bruge bolte, ikke skruer. Påfør også silikone på boltene på oversiden for at forhindre lækage.

Få ledningen. Kør modtagerens strømledninger til batteriterminalerne. Sørg for, at rødt går til en positiv terminal, og sort går til jorden eller en negativ terminal. Kør derefter højttalertråden fra enheden til højttalerne. Skær altid ledningerne på den lange side for at sikre, at du har nok, og hold polariteten ensartet, så der ikke forekommer fasering. Overvej at lette ledningerne til at forbinde til højttalerne, da en vogn kører lidt hoppet. Du ønsker ikke at ryste ledningerne løs. For at gøre installationen tiltalende til øjet, vil du måske bore huller i skallen for at køre ledningerne under og ude af syne.

Grib dine klubber og din cd! En runde golf eller endda en tur til postkassen kan nu være så meget mere underholdende. Du er klar til ikke bare at rulle, men du er klar til at rocke og rulle!

Del:
Kommentarer