Sådan installeres en Graber Bicycle Rack til din bil?

Sådan installeres en Graber Bicycle Rack til din bil?

En cykelstativ bruges på din bil til at transportere og transportere flere cykler sikkert. Afhængigt af det rack, du har, kan antallet af cykler variere, men generelt vil du kunne flytte to eller tre standard cykler på et enkelt stativ. De fleste stativer, som Bones-modellen fra Graber, monteres let på bagsiden af ​​bilen på bagagerummet. Du kan få dit rack installeret på din bil om få minutter uden værktøj.

Trin 1

Tør ned på bagsiden af ​​din bil med en vaskeskind og rengøringsopløsning. Du skal rengøre enhver del af bilen, der kommer i kontakt med cykelstativet.

Trin 2

Løsn knapperne på venstre og højre ende af stativet med dine hænder. Disse knapper holder benene på stativet på plads, så løsningen kan give dig mulighed for at justere benene.

Trin 3

Sæt det andet ben til højre og venstre, så de hviler på bilens kofanger. Disse to ben er dem der krøller ned mod jorden.

Trin 4

Flyt de yderste ben, så de hviler mod bagruden eller på bagagerummet på bilen. Disse fødder skal placeres på bilen, så støttearmene på stativet er vandrette. Disse ben kaldes bagbenene.

Trin 5

Sikre positionen på stativet ved at stramme de knapper, du løsnede. Sørg for, at fødderne ikke bevæger sig overhovedet, og armene forbliver vandrette.

Trin 6

Træk enden af ​​den øvre rem, der har krog på den og lås den på karmens øverste kant langs parallelle linjer med rackets bagben. Hvis kufferten er glat uden eksponeret kant, skal du bøje remmen på den næsthøjeste overflade og gå op til taget om nødvendigt.

Trin 7

Sæt de nederste kroge, så de låses på bagkroppens nederste kant, parallelt med stødpudefødderne. Brug kanten af ​​bagagerumsdøren, der bliver udsat, når du åbner bagagerummet.

Trin 8

Sæt sidekroge på bagagerummet langs bagkroppens sidekanter. Du kan placere krogen overalt langs underkanten eller hjørnerne på bagagerumsdørens sider.

Trin 9

Stram hver af stropperne, så de er stramme og i de rigtige positioner. Når du er sikker på, at racket er i den rigtige position, kan du binde de løse ender af hver rem, så de ikke hænger ned.

Del:
Kommentarer