SÃ¥dan installeres en Everlast Chinning Bar

SÃ¥dan installeres en Everlast Chinning Bar

Everlast producerer to typer af chinning barer: en chin-up / situp bar, der hviler i holdere skruet ind i dørkarmen i to forskellige højder, og en multifunktionsbjælke, der kun monteres ved hjælp af løftestang. Hvis du ikke må placere hardware i dørrammen, er multifunktionslinjen din bedste mulighed. Hvis du kan bruge monteringshardware, kan kin-op / situp-stangen monteres lavere for korte brugere; Et af de to beslagssæt kan også monteres tæt på gulvet for at lette situps.

Chin-up / Situp Bar

Trin 1

Stå i døråbningen og nå dine arme op så langt som de går brug en blyant eller et stykke tape for at markere døråbningen omkring en tomme under hælen på din hånd på den ene side. Anbring et mærke på samme niveau på den anden side af døråbningen ved at forlænge et 3- eller 4-fods niveau over døråbningen eller ved at måle op fra gulvet.

Trin 2

Centrer chinning barens holdere over de mærker, du har lavet, og med en blyant markere placeringen for de tre skruehuller.

Trin 3

Fjern holderne og bor et pilothul for hver skrue. Hvis du ikke har en boremaskine eller den korrekte størrelse borekrone, pund en søm delvist ind i væggen ved hvert mærke, så fjern det for at skabe et pilothul. Neglen skal være lidt tyndere end skrueskallen.

Trin 4

Placer holderne tilbage og skru dem på plads.

Trin 5

Gentag samme procedure for det andet sæt indehavere. Monter disse lidt højere eller lavere for at rumme en anden bruger af en anden højde for pullups, eller monter dem nogle få inches ud af gulvet for at bruge som et anker til situps.

Trin 6

Drej barens ende mod uret for at forlænge den, indtil den sidder fast i monteringsbægterne, og tryk mod døråbningen på den anden side.

Multi-Function Bar

Trin 1

Åbn døren og stå på siden af ​​tærsklen længst fra døren.

Trin 2

Hold multifunktionsstangen i dine hænder, som om du laver pullups. Poke den fjerne ende af multifunktionsstangen, som bukker opad gennem døråbningen. Den faktiske pullup håndtag bør forblive på din side af døråbningen.

Trin 3

Placér den buede ende af multifunktionsstangen oven på dørkanten på dørens yderste side, og sænk derefter trækhåndtagene på din side af døren for at kile multifunktionspulestangen på plads. Træd gennem døråbningen for at kontrollere, at den buede ende er helt anbragt, tæt mod væggen og flush med dørens top. Kontroller altid, at pullup baren er korrekt placeret før hver brug.

Del:
Kommentarer