SĂĄdan installeres cykelpedaler

SĂĄdan installeres cykelpedaler

Cykelpedaler fastgøres til dine krumtap med en bolttråd til hurtig installation eller fjernelse. For at forhindre, at pedalerne afskrues, mens du kører, er den venstre pedal på cykelens ikke-drevne side skruet omvendt. Du skal stramme den ved at dreje skruenøglen mod uret, den modsatte retning fra en normalt gevindskruet bolt. Fænomenet, der får pedalerne til at løsne, kaldes "præcession", som får boltene til at løsne sig i modsat retning fra det, man kan forvente. Selvom det ser ud til, at dine pedaler burde skrue ned, mens du kører, vil trådens retning holde begge pedaler nemmere.

Fjernelse af gamle pedaler

Trin 1

Bind en kludrem tæt på den ene vev og cyklens kædelængde. Dette forhindrer den anden vev i at dreje, når du løsner pedalen. Det er ligegyldigt hvilken pedal du fjerner først.

Trin 2

Løsn pedalen ved hjælp af en unbrakonøgle indsat i pedalens spindel fra indersiden af ​​krumtapearmen. På de fleste moderne pedaler skal der være et tilsvarende hul. Hvis det ikke er tilfældet, skal du bruge en pedalnøgle til at løsne pedalen vha. Den flade del af spindlen, der ligger mellem pedalen og ydersiden af ​​vevarmen. Den højre pedal løsner mod uret, og den venstre pedal løsner med uret på grund af den omvendte tråd.

Trin 3

Brug din fod til at anvende ekstra gearing på skruenøglen. Hvis dine pedaler er stædigt fast, kan du bruge kludremmen til at fastholde den modsatte krumtap arm mod kæden og anvende yderligere gearing ved hjælp af din kropsvægt. Påfør trykket langsomt, indtil den fastspændte pedal udløses. Hvis dine pedaler er for korroderede for at blive fjernet, skal du muligvis have en cykelbutik, så de gamle pedaler udskæres til udskiftning.

Installation af pedaler

Trin 1

Smør tråden på pedalens spindel og indersiden af ​​vevens armtråde. Fedt eller smøremiddel forhindrer korrosion i at låse cykelpedalerne på plads.

Trin 2

Skru hver pedal på plads ved hjælp af en unbradsnøgle eller pedalnøgle. Den højre pedal vil stramme med uret, og den venstre pedal vil stramme mod uret. Din cykels kæde bør forhindre, at vevarmene springer, når du spænder pedalerne, hvis dit hjul er på jorden, men du kan fastgøre den modsatte vevarm med en kludrem eller din hånd for yderligere gearing.

Trin 3

Stram hver pedal fast og sikkert. Brug en god løftestang for at stramme hver pedal for at forhindre, at den afskrues, mens du kører. Kontrollér, at hver pedal roterer jævnt, og sørg for, at pedalen ikke knækker eller beskadiges, før du kører.

Del:
Kommentarer