Sådan installeres bremser på en BMX cykel

Sådan installeres bremser på en BMX cykel

Bremserne på en BMX cykel sænker dig, når du går for hurtigt, en nyttig sikkerhedsfunktion på banen såvel som på skateparken. Men mange freestyle BMX-cykler leveres uden bremser installeret, og mange cykelproducenter kræver, at du selv monterer bremsesystemet, når du sætter cyklen sammen. Kør sikkert og effektivt ved at installere og bruge bremserne på din BMX cykel.

Sæt cyklen på styret og sædet, så det ikke bevæger sig eller falder over, mens du arbejder. Hvis cykelrammen har plastikholdere eller dæksler på den forreste bremseholder eller bagbremsebosser (som holder sig uden for kæden eller opholdet), skal du fjerne og kassere dem.

Fjern håndtagets greb fra styret. Skub bremsehåndtagene på plads på stængerne og spænd bremsearmen håndtagsklemmerne med en sekskantnøgle, et lille L-formet værktøj med seks sider. Udskift håndtagets greb.

Skub den forreste bremse monteringsbolt gennem monteringshullet på gaffelen. Brug den forreste bremse monteringsmøtrik (en lang cylindrisk heksemøtrik) for at spænde bremsen til gaffelen. Brug en sekskantnøgle til at løsne bremseklodsboltene. Juster bremseklodserne med forhjulets rand og træk bremseboltboltene fast for at holde dem på plads.

Skub de to bageste bremsearme på de bageste bremsebosser på kæden eller sætte sig på cykelens ramme. Spænd bremseskrueboltene med en sekskantnøgle for at fastholde bremsearmen på rammen. Brug en sekskantnøgle til at løsne bremseboltboltene, juster bremseklodserne med forhjulets rand og stram bremseboltboltene for at holde dem på plads.

Fastgør enden af ​​det forreste bremsekabel til venstre håndbremsehåndtag. Skub det forreste bremsehus (den kortere af de to længder af huset, der følger med dine bremser) på kablet, og sæt kablet i kablet i frontbremsens stop. Træk kablet stramt og stram kabelstoppet med en sekskantnøgle, så den ikke glider. Test bremsen ved at klemme håndtaget nogle gange.

Fastgør enden af ​​det bageste bremsekabel til højre håndbremsearmen. Skub det bageste bremsehus (længden af ​​de to længder af huset, der følger med dine bremser) på kablet, og fastgør U-kabelbeslaget til enden af ​​kablet med en sekskantnøgle. Fastgør de to ender af U-kablet til de to bageste bremsearme og fastgør U-kablet til U-kabelbeslaget. Test bremsen ved at klemme bremsehåndtaget et par gange.

Tag cyklen til en testtur, og kontroller, at bremserne stopper cyklen hurtigt og effektivt. Hvis frontbremsen er for blød, løsnes kabelstoppet, trækker kablet strammere og strammer derefter stikkontakten igen. Hvis bagbremsen er for blød, skal du løsne U-kabelbeslaget og glide det længere op på det bageste bremsekabel. Stram konsollen med en sekskantnøgle.

Del:
Kommentarer