SĂĄdan installeres bageste cykelstativ

SĂĄdan installeres bageste cykelstativ

Et bageste rack gør din cykel mere alsidig ved at give en platform til at binde eller klip på pakker og panniers. Næsten alle cykler har mindst et sæt øjenlåse på bagudfaldene, hvor bagakslen er fastgjort til rammen, til montering af rack eller fender bagstøtter. Det fremadrettede monteringspunkt kan være sædeposten, bremsebolten eller sædet forbliver.

Køb et stativ, der er lavet til at passe til din cykels hjul og ramme størrelse. Hvis din cykelramme har monteringshuller på siddestøttene, vælger de diagonale rammedlemmer på bagsiden af ​​cyklen et stativ, der bøjer til dem. Hvis ikke, køb en med en universal mount, der fastgøres til sædeposten eller bremsebroen eller klemmer over opholdene.

Bolt de bageste understøtninger til dropouts ved hjælp af den hardware, der leveres med stativet. Lad bolte løsne, så stativet kan svinge ved fastgørelsespunktet.

Fastgør de forreste beslag til stativet, og lad armaturerne løsne. Hvis beslagene fastgøres til øjenlågene på sædeopholdene, skrues boltene ind i øjenlågene. Level racket og færdigspænd brakboltene.

Fjern den bageste bremsefastgørelsesmøtrik, hvis din frontbøjle monteres på bremsebolten. Skub konsollen gennem bremsebolten bagfra og genmonter møtrikken, og sørg for, at bremseskoene er centreret med hensyn til fælgen.

Fastgør klemmenheden omkring sædet, hvis beslaget monteres der. Sørg for, at stativet er plan og stram skruerne.

Monter sædet eftermonterede beslag ved at montere begge sider af klemmen omkring sædeposten, nivellerer stativet og spænd boltene.

Afslut tilspænding af bolte, der fastgør bagstøtterne til udfaldene, og monter reflektorbeslaget og reflektoren i henhold til producentens anvisninger. Træk alle monteringsskruerne og boltene efter at have kørt 50 miles.

Del:
Kommentarer