Sådan indtastes Mr. Universe Competition

Sådan indtastes Mr. Universe Competition

Bodybuilding involverer mere end blot løfte vægte. Bekymret med alle aspekter af deres fysik dedikerer bodybuilders år til deres fitness og kost. Når de træner på gymnastiksalen til en session, kan bodybuilders tilbringe timer på en enkelt muskelgruppe. Hvis dit mål er at blive det bedste af det bedste i bodybuilding, sæt dine websteder på Mr. Universe konkurrence - det er fortsat en af ​​de ældste og mest ønskede titler i sporten.

Vejen til toppen

Organiseret af National Amateur Bodybuilders Association kræver Mr. Universe contest alle deltagere til at opfylde visse forventninger. For det første skal du registrere dig hos NABBA og forblive medlem i god stand. Bestem om du ønsker at konkurrere som amatør - hvilket betyder at du ikke lever af bodybuilding - eller som professionel. NABBA-begivenheder bruger højdeklasser i stedet for vægtklasser, så bestemme hvilken klasse du vil konkurrere i.

NABBA Events

Når du har bestemt din status og højde klasse, skal du kvalificere dig til en national NABBA-sponsoreret konkurrence ved at placere dig øverst i en stat eller en regional begivenhed. Disse kræver ikke tidligere erfaring at indtaste. NABBA-sponsorerede konkurrencer kan findes ved at besøge det officielle NABBA-websted i dit hjemland. Nogle lande og regioner tilbyder flere arrangementer end andre, og listen ændres årligt. Eller, hvis du ser en lokal bodybuilding begivenhed, som du gerne vil indtaste, tale med arrangørerne om enhver tilknytning til NABBA. Vinderne af nationale NABBA titler vil blive inviteret til at konkurrere om Mr. Universe titel.

Del:
Kommentarer