Sådan identificeres en Brunswick Model Pool Table

Sådan identificeres en Brunswick Model Pool Table

Brunswick poolborde anses for at være blandt de fineste og mest kostbare, men at vide, om et bord er en autentisk Brunswick, kan være udfordrende. Du er nødt til at inspicere flere elementer i bordet, hvoraf mange er skjult for almindelig syn og svært at få adgang til og ved, hvad man skal kigge efter specifikt. Ved at kontrollere disse elementer, der er unikke for Brunswick-linjen, kan du med succes identificere et Brunswick-model poolbord.

Tjek for Brunswick-navnet trykt i store bogstaver direkte på skoven eller på en metalplade fastgjort til yderbanen eller siden af ​​poolbordet. Dette vil undertiden være hele navnet eller et monogram med bogstavet "B" stemplet på en metalplade fastgjort til bordet. "B" vil generelt være en serif skrifttype med den øverste venstre serif, der strækker sig op og over "B."

Kig efter en metalplade, der løber langs undersiden af ​​skinnerne og fastgør den polstrede skinne til skifer med metalbolte. Denne High Performance Nut Plate er et proprietært element i Brunswick borde og har specielle vaskemaskiner, der kun anvendes i Brunswick poolborde.

Kig efter kuppelformede skiver med spidse kanter, der holder møtrikpladen på plads. Disse hærde kuppelskiver klæber til undersiden af ​​skifer og deres design er unikt for Brunswick poolborde.

Tjek under filtbeklædning af skinnepuderne til etiketter, der identificerer puderne som ægte Brunswick "SuperSpeed" pude. Denne metode vil ikke være en mulighed, hvis skinnerne er intakte.

Kontroller, om skinnerne er massivt hårdt træ. Brunswick poolborde blev kun lavet med det materiale. Hvis skinnen er lavet af sammenføjede træstykker, er den ikke autentisk.

Kontroller for et forsænket område på undersiden af ​​puderne. Brunswick borde er lavet med et bearbejdet forsænket område på undersiden af ​​puderne, hvor filten kan hæftes ned. Dette gør det muligt for skinnen at fastgøre jævnt til skiferfladen.

Tjek bordet og skifer leddene. Brunswick borde har stærke samlinger, der benyttede møbler-making teknikker som limning to stykker af træ med alternerende korn. På et autentisk bord vil de led, der understøtter skiferbordets overflade, være "svalehale" led.

Tjek benene til galvaniserede stålbenplader, som Brunswick plejede at fastgøre benene på bordet. De sidder på toppen af ​​benene i hjørnerne af undersiden af ​​bordet og holdes på plads med møtrikker og bolte.

Check for "Brunswick Certified" skifer klistermærke. Den har sort print på en hvid baggrund med Brunswick-logoet og kan findes på undersiden af ​​skifer.

Del:
Kommentarer