Sådan identificerer du Viking Pool Cues

Sådan identificerer du Viking Pool Cues

Viking har lavet pool cues i Madison, Wisconsin, siden 1965. Det har altid været en familieejede virksomhed og forbliver den måde i dag. Alle komponenter til Viking cues er lavet i USA. Viking er en af ​​de ældste pool cue producenter og er kendt for høj kvalitet og høj ydeevne af deres signaler. Viking gør også cue tilfælde, break cues og jump cues, og viking cues kan tilpasses.

Se omhyggeligt på kødet. Dette er selve bunden af ​​poolen cue. På den ene side af rækken bliver ordet "Viking" indgraveret. Det vil have en hovedstad "V" med resten af ​​bogstaverne små bogstaver.

Se direkte under ordet "Viking." På autentiske Viking cues vil du se bogstaverne "USA" centreret under ordet "Viking" og vil alle være store bogstaver.

Kontroller leddet på poolen cue. Viking har flere modeller af samlinger, men alle tager ca. fem omdrejninger for at skrue brikkerne sammen. Alle Viking cues har træ, der rører ved, når leddene er helt skruet sammen.

Kontroller, at designet på bunden af ​​akslen (den øverste halvdel af køen) matcher designet på kanten af ​​køen. Ofte vil folk skifte aksler, men en original vikingekue og skaft vil have et design, der matcher.

Del:
Kommentarer