Sådan hvidter tænderne overnatning hjemme

Sådan hvidter tænderne overnatning hjemme

Når du smiler, vil du have alle til at se to rækker smukke, hvide, skinnende tænder. Kaffe, sodavand, te, rygning, madrester og endda nogle lægemidler kan plette tænder og gøre dem gule. Disse pletter kan være vanskelige at fjerne selv med dyre tandpasta og blegemidler kun blegning de mindre indbrudte pletter. Som tandlæge er ofte dyr, brug naturligt hjemmehjælpemidler, der koster meget lidt, og tager kun få minutter at blive effektive.

Mash en jordbær og smør den mod dine tænder. Lad saften forblive i et minut. Rengør dine tænder med tandpasta for at fjerne sukker og syrer. Jordbær indeholder æblesyre, en naturlig whitener og fiber, der hjælper med at fjerne bakterier fra tænder og mund, ifølge Dr. Steven Roth, tandlæge ekspert.

Drys sodavand på toppen af ​​din tandpasta med en lille mængde, så pastaen bliver ikke for vred. Bagepulveret fjerner plak og gør dine tænder skinnende. Du kan også børste med lige sodavand op til to gange om måneden.

Skyl munden med en blanding af halvt citron og halvt vand. Brug denne metode ikke mere end to gange om ugen på grund af høje niveauer af syre, der kan skade tænderne.

Anvend hårdttræ aske til dine tænder ved hjælp af en tandbørste. Kombiner det med tandpasta, hvis det ønskes. Pust forsigtigt pletterne ud af tænderne.

Del:
Kommentarer