SĂĄdan husker du noget, du tabte gennem selvhypnose

SĂĄdan husker du noget, du tabte gennem selvhypnose

Selvhypnose ligner meget meditation i sin proces. Det er en måde at komme forbi dit ego og taler direkte til dit underbevidste. Hvis du har mistet eller glemt noget, er der ofte gange blokke i vores sind, som ikke giver os adgang til oplysningerne. Oplysningerne er der, bare ikke tilgængelige. Tale direkte til det underbevidste giver dig mulighed for at komme forbi vejblokkene og afdække det tabte objekt eller hukommelsen.

Processen

Find et behageligt sted at sidde eller ligge ned. I starten kan du prøve at sidde, mens du ligger ned, kan gøre det for let at falde i søvn, og du vil være vågen hele tiden.

Ryd dit sind og tal dig selv i en afslappet tilstand. Du kan gøre dette ved at gentage et mantra som du ville i meditation eller ved at visualisere et fredeligt billede. Koncentrere dig om din ånde og trække vejret dybt.

Sørg for, at hele kroppen er afslappet. Du kan gøre dette ved at rejse gennem din krop fra hoved til tå. Slap af hver muskel, mens du går. Slap af tæerne, dine ben, dine arme, dine fingre, dine skuldre, dit ansigt og alt imellem. Du tror måske, du er helt afslappet, men når du går igennem hver kropsdel, vil du sandsynligvis finde en muskel et sted, hvor du griber. Lad dem alle gå.

Tæl baglæns fra tyve. Visualiser at du er øverst på trappen, og når du tæller ned hvert nummer, skal du trække ned en trappe. Når du når bunden af ​​trappen, eller nul, skal du være helt afslappet.

Gentag for dig selv dit ønske om at forbedre din hukommelse. Spørg dig selv om at fjerne den blokering, der holder dig fra at huske, hvad det er, du leder efter. Hvis det er et objekt, visualiserer objektet. Hvis det er en hukommelse, visualiserer hukommelsen eller omstændighederne. Gentag disse tanker og beskeder igen og igen. Forslagets kraft er meget stærk i denne tilstand.

Giv dig selv forslag til hypnotiske forslag, som f.eks. At foreslå en vis tid, når du får adgang til hukommelsen. For eksempel fortæl dig selv, at når du bliver klædt om morgenen, vil du huske.

Foreslå selv, at du hurtigt og nemt kommer tilbage til fuld bevidsthed. Åbn dine øjne, og giv dig selv et øjeblik at vågne op.

Tips

Vær tålmodig med dig selv og denne proces. Det kan tage en række forsøg, før man når den virkelig afslappede tilstand.

Del:
Kommentarer