Sådan hurtigt slippe af med diarré

Sådan hurtigt slippe af med diarré

Diarré er en ubehagelig fordøjelseskondition, som alle oplever på et eller andet tidspunkt. Symptomer på diarré omfatter løs, vandstole ledsaget af dårlige magekramper. Diarré får dig til at lave hyppige ture på badeværelset, da mad og drikkevarer du indtager, går for hurtigt gennem tarmen. Virus, bakterier, irritabel tarmsyndrom, visse receptpligtige lægemidler og lactoseintolerance er et par af de medicinske tilstande, der forårsager diarré. Hvis du oplever diarré, er det vigtigt for dig at blive hydreret, da din krop mister vitalt vand og salt.

Identificer årsagen til din diarré og undgå den. Hvis mejeriprodukter som mælk og ost får dig til at opleve diarré, kan du lide af en medicinsk tilstand kaldet lactoseintolerans.

Brug en over-the-counter medicin som Pepto Bismol. Pepto Bismol lindrer diarré og symptomer på mave.

Hydrater dig selv. Det er vigtigt at erstatte de væsker, din krop taber som følge af diarré. Undgå udtørring af drikkevand eller elektrolytfyldende drikkevarer.

Lav en aftale for at se din læge, hvis diarré ikke går væk efter et par dage. Hvis du bemærker blod i dine afføring - søg omgående lægehjælp.

Advarsler

Undgå at spise krydret mad, mejeriprodukter og fede fødevarer, mens du lider af diarré. Disse fødevarer kan faktisk forværre din tarm, gøre symptomerne værste og forlænge genopretningstiden. Hold dig til en intetsig diæt, indtil din diarré går væk.

Del:
Kommentarer