SĂĄdan hurtigt for en abdominal ultralyd

SĂĄdan hurtigt for en abdominal ultralyd

Før en abdominal ultralyd kræves patienten hurtig i mindst otte timer før proceduren, uanset grunden til eksamen. De fleste mennesker finder, at faste for denne korte tid er enkel, især hvis det meste af fasten forekommer mens du sover. Bortset fra at fordøjelseskanalerne er inaktive, tillader fasting maven at være så lille som muligt og helt tom for at give optimale betingelser for at se, hvad der er indeni. Fastgøring tillader også galdeblæren at ses, hvilket ikke er muligt på en fuld mave.

Planlæg din ultralydsavtale tidligt om morgenen, så størstedelen af ​​din faste vil forekomme mens du sover.

Forbered dit sidste måltid inden fastning at ske mellem otte og 12 timer før din aftale. Spis et regelmæssigt stort måltid, så du føler dig fyldt, når du er færdig. Prøv ikke at spise salt, stegt mad eller fødevarer, der kan forårsage irritation i maven. Drikke ikke alkohol på dette måltid.

Drik vand som normalt. Fyld ikke op på vandet eller lad dehydrere dig selv. Drikke ikke juice, mælk, te, kaffe eller andet end vand.

Bør tænderne som normalt. Tandpasta, selv hvis de sluges, vil ikke påvirke en abdominal ultralyd.

Gå i seng. Den bedste aktivitet, når fastende sover, så du ikke spiser på grund af sult eller kedsomhed. Hvis du bliver sulten i løbet af midten af ​​natten, sip vand. Hvis planlægning ikke tillader dig at sove før din abdominale ultralyd, skal du være optaget. Gør noget aktivt som at gå eller cykle. Undgå aktiviteter, der kan få dig til at hente mad, som at se fjernsyn, gå på film eller besøge en restaurant.

Sip kun vand, når du vågner om morgenen. Spis ikke morgenmad eller tag medikamenter før din abdominale ultralydsafslutning.

Spis et fornuftigt måltid efter ultralydet er færdigt. Spis din første måltid efter langsomt at have fast, og brug ikke en stor del af mad.

Tips

Hvis du forudser at du har svært ved at gå uden mad i otte timer, skal du tale med din læge. Han kan muligvis give løftestang for dig at få en aftale først om morgenen, så de fleste af dine faste timer er natten over.

Advarsler

Altid konsultere din læge om den nøjagtige længde, du er forpligtet til at holde fast før din procedure og de specifikke krav til din faste.

Del:
Kommentarer