Sådan hoster du en Mud Wrestling Event

Sådan hoster du en Mud Wrestling Event

Mange fremtidsorienterede velgørende organisatorer indser, at bittersalget og bilvasken kun kan gå så langt. Når det er sagt, er det ikke altid nødvendigt at være vært for black tie soirées for at få pengene til at rulle ind. Det kan være lige så nemt som at sænke noget snavs og have kæmper kamp for overlegen magt indenfor. Her er hvordan man er vært for en mudderbrydningshændelse.

Find og sikret en passende placering til at holde arrangementet. Når vejret tillader det, skal rummet være udendørs for at skære ned på messefaktoren. En mudderbrydningshændelse skal finde sted, hvor støj og lidenskab ikke vil trække uønsket opmærksomhed fra irriterede naboer og myndigheder.

Få ordet ud om arrangementet. Flyvemaskiner bør angive aldersgrænser, velgørende donation eller dækning af afgifter, og hvorvidt der vil blive alkoholeret eller tilladt på arrangementet. Det er også bedst at lade de interesserede i at konkurrere vise sig lidt tidligt at registrere.

Ryd det udpegede mudspitområde af eventuelle sten og snavs, der kan skade deltagere.

Brug et målebånd og markører til at kortlægge størrelsen på muddergraven. Ideelt set bør det være ret stort og rektangulært, ligesom en regulering brydning ville være.

Læg en stor plastiktappe ned for at fungere som beskyttelsesgulvet i muddergraven.

Konstruere murene i hulen ved hjælp af store høballe eller stablede sandtasker, hvad der helst kan være praktisk. Lav strukturen omkring knæhøjde mindst. Når væggene er blevet konstrueret, rør væggene med hård plastik.

Fyld gulvet i pit med løst snavs eller jord. Sørg for, at snavset er fri for sten og snavs. Begynd at tilføje vand, indtil piten har et mål af mudder, der mindst er anklet til at skinne dybt. Konsistensen skal være glat, men ikke suppe, og skal bestemt ikke være tør og kager.

Log ind alle deltagerne, når de begynder at vise sig at kæmpe. Frem for alt bør der være en slags forsikringsaftale intakt, der fastslår, at deltagerne vil bryde på egen risiko.

Udnævner en ceremoniemester til at rally op tilskuerne og annoncere de forskellige kampe og resultater. Begivenheden er først og fremmest sjov. Ikke mange af tilskuerne bryr sig virkelig om, hvem der vinder og taber, så hold atmosfæren festlig, og du er fri til hjemmet.

Del:
Kommentarer