Sådan hoster du en fondsbevægelse af poolturnering

Sådan hoster du en fondsbevægelse af poolturnering

Sportsholdet skal indsamle penge, glem den traditionelle bilvask! Få en pulje turnering for at samle penge!

  1. Se op og udskriv APAs spilleregler. Læs og forstå spillereglerne.
  1. Find et sted, der giver dig mulighed for at bruge deres plads og poolborde som en donation. Brug etablissementet til at holde din turnering og bringe nye forretninger til dem.
  1. Opret eller kig på en dobbelt elimineringskonsol på internettet. Tilføj deltagerens navne til beslaget, når de tilmelder sig. Alle mine turneringer har været single play (ingen hold), dobbelt eliminering, APA regler gælder. Hvilket betyder, at en person kan tilmelde sig, men de skal miste to gange, før de fjernes.
  1. Indsamle pengene, mens folk registrerer sig og sætter det på et sikkert sted. Virksomheden kan have et pengeskab på lokaler, hvor du kan låse op midler til slutningen af ​​spillet. Vores buy-in var $ 20 pr. Person, men du kan indstille din buy-in til alt hvad du vil have det.
  1. Du vil måske nødt til at have noget at raffle off for at tjene nogle ekstra penge. Noget vil gøre, folk har tendens til at købe raffle billetter uanset hvad du skal løbe. Designede varer går godt, og nogle butikker vil donere gavekort eller salgsprodukter, så du kan løbe af.
  1. Du vil måske gerne have en træner eller to til rådighed, der kender reglerne i henhold til APA. De kan fungere som træner for at hjælpe begynder spillere, men de kan også løse tvister.
  1. Vi splittede de samlede penge, der blev bragt ind, med en 70 30 split - 70% til holdet, der hævede midlerne, og 30% til vinderen. I hver turnering, vi har haft, vandt vinderen sin buy-in tilbage og donerede derefter resten af ​​pengene tilbage til holdet.

Del:
Kommentarer