SĂĄdan hoster du en fodboldturnering

SĂĄdan hoster du en fodboldturnering

Hosting en fodboldturnering kan være en fornøjelig måde at give underholdning for en dag. Derfor vælger mange forældre at være vært for en turnering for deres barns fødselsdagsfest. Nogle klubber eller ligaer bruger dog turneringer til at bestemme vinderen af ​​et trofæ i et mere konkurrencedygtigt miljø.

Organisering og gennemførelse af en turnering er en forholdsvis simpel opgave, og med en mindre administration vil det være meget vellykket og behageligt for alle deltagere.

Sørg for at alt nødvendigt udstyr og faciliteter er på plads. Du vil kræve nogle fodboldkugler, pitch markeringer (eller kegler) for at markere en perimeter, hjørneflagge, målposter og et net (igen, kegler vil nok være). Medmindre du har ansat en dommer, skal du også have en fløjte og en måde at holde styr på tid.

Sørg for at alt udstyr, du bruger, er sikkert, og kontroller, at stigningen er fri for snavs.

Bestem formatet for ikke kun din turnering, men antallet af spillere på hold. Antallet af spillere på hvert hold vil have stor indflydelse på dimensionerne af tonehøjde du bruger, samt længden af ​​kampene i turneringen. For eksempel kræver en 5-a-sideturnering kun en halv 11-en-sidet tonehøjde (som skal afspilles på tværs af bredden af ​​banen) højst. En 5-a-sideturnering kan være så kort som fem minutters halvdel, mens du i en 11-a-side turnering vil spille mindst 15 minutter.

Træk uafgjort for at uddanne gruppestadierne / første knockout-scenen. Undersøg andre, mere berømte turneringer for at udarbejde et format til din turnering. For eksempel viser fodbold-verdensmesterskabet 32 ​​hold i første omgang et gruppespil bestående af fire hold i hver gruppe. De to øverste hold fra hver gruppe går derefter videre til et knockout-stadium. 16 hold bliver otte, bliver fire og derefter to i finalen.

Spil kampene som bestemt af dit turneringsformat. Hvis du har et ulige antal hold, tynde disse ud ved enten at give et hold en farvel, så tallene er endda i næste runde eller hold et gruppestadium, hvor en gruppe indeholder et ulige antal hold i. Hvis du har en gruppe stadier, spil dem først ud. Hvis du ikke gør det, skal du gå lige ind i knockout-fasen.

Sørg for at registrere alle resultaterne og holde øje med målskytterne, hvis du ønsker at give en pris til den øverste målskriver i turneringen. Hvis du har den teknologi til din rådighed, kan du administrere turneringen ved hjælp af et regnearksprogram.

Færdiggør turneringen og uddeler præmier efter behov. Hvis du har trofæer til den øverste målskuespiller og turneringsvinderne, skal du uddele dem i en præsentationsceremoni.

Hvis du har været vært for turneringen i en midlertidig indstilling, skal du sørge for at samle alt vrøvl og eventuelle genstande tilbage - du skal forlade lokalerne i den tilstand, du fandt det.

Del:
Kommentarer