Sådan holder du dit hår fra at komme ind i dine øjne, mens du spiller basketball

Sådan holder du dit hår fra at komme ind i dine øjne, mens du spiller basketball

Kvinder basketball spillere skal konstant bekymre sig om at holde deres hår ud af deres øjne, mens de spiller. Nogle mænd har også langt hår, der kræver opmærksomhed under spil. Hår, der konstant flopper i en spillerens ansigt, er en distraktion og en gener, der kan skade præstationen. Få et håndtag på dit hår nemt ved hjælp af forskellige metoder.

Trin 1

Bring dit lange hår sammen i ryggen og danner en simpel hestehale. Sæt en elastik eller et gummibånd rundt i slutningen af ​​dit hår, dobbeltindpakning det for at danne et sikkert hold. Den resulterende hestehale hindrer hårets hår i at skræmme i dit ansigt under et basketballspil.

Trin 2

Del dit hår i ryggen i to lige sektioner og lav dobbeltfletninger. Sikre en sektion med et gummibånd, mens du fletter den anden. Lav tre tråde af håret i sektionen og fortsæt fletning dem, indtil der kun er en lille 1- eller 2-tommers del tilbage. Fastgør denne færdige fletning med et elastikbånd og udfør den samme fletning med den anden sektion.

Trin 3

Brug et hårbånd til at holde dit hår på plads. Hårbånd er typisk elastikbånd, der passer til dit hår. Skub hårbåndet til toppen af ​​din pande i begyndelsen af ​​din hårlinie eller lige over. Sæt hårbåndet rundt om dit hår i en behagelig position, der holder dit hår.

Trin 4

Brug et hovedbånd til at holde dig på plads. Skub hovedbåndet til midten eller toppen af ​​panden. Den anden ende af hovedbåndet omfatter dit hår i ryggen. Et hovedbånd fordobles som en svedabsorber, hvilket giver det to værdifulde anvendelser.

Del:
Kommentarer