Sådan hænger du en 200 lb sæk

Sådan hænger du en 200 lb sæk

Boksning, kickboxing og anden kampsport bruger ofte tunge poser til at hjælpe med at opbygge udholdenhed og finpudse specifikke teknikker. Selvom en fritstående tunge taske fastgjort til en vejet base er mere praktisk --- den kan installeres i næsten ethvert rum og nemt flyttes og opbevares væk --- mange kampsportere foretrækker en hængende tunge taske, fordi den naturlige bevægelse af posen styrker dem at øve deres fodarbejde. Tunge poser fra 80 til 150 kg er mere almindelige til hjemmeklubber, men det er muligt at rumme en tungere taske, så længe du kan finde et sikkert ankerpunkt i loftet.

Find et passende område for at hænge din tunge taske. Du har brug for nok plads til at bevæge dig rundt og ramte posen fra enhver vinkel, og du vil have posen langt væk fra møbler eller breakables. Bemærk at arbejde på en tunge taske er meget støjende og skaber meget vibrationer, så overvej hvordan sådanne distraktioner kan påvirke tilstødende værelser --- eller dine naboer. En garage, carport eller udpeget træningslokale (især et kælderrum) er alle gode steder at hænge en tung taske på.

Find en solid støttebjælke, hvorfra du kan hænge posen. Husk at strålen skal understøtte 200 kg, så en almindelig 2x4 virker ikke. Se efter en hovedstøttebjælke, som kan have dimensioner på 4x4, 4x6 eller derover.

Bor et hul i bjælken og skru derefter øjenbolten i hullet. Øjet skal være flush mod bjælken, så du ikke længere kan se skruens tråde.

Sæt en tunge pose kæde og drej til den tunge taske ved hjælp af S-kroge. Kædesamlingstilstande varierer afhængigt af den type taske du køber, men de fleste tunge poser har fire løkker på toppen. Vedhæft de fire kortere kæder i kæden, der er sat til disse sløjfer, og fastgør alle kæderne til en længere kæde, som du vil hænge fra øjenbolten. Du kan bruge den længde af kæden du foretrækker, men typisk er en tunge taske hængt for at repræsentere en seks meter høj person. Så skal toppen af ​​den tunge taske hænge lidt højere end seks meter væk fra jorden.

Fastgør en låseklemme til den længere kæde, og fastgør låseklemmen til øjenbolten. Du skal have en kompis eller to løfte posen, mens du fastgør klemmen til øjet.

Del:
Kommentarer