Sådan hjælper du hævelsen efter en tatovering

Sådan hjælper du hævelsen efter en tatovering

Traumaen af ​​en tatoverings kunstnerens værktøjer på din hud resulterer undertiden i svulmen i området, efter at tatoveringen har fået sin karakter, især hvis tatoveringen er placeret på dine fødder, ankler eller underarme. Mindre betændelse og rødme efter færdiggørelsen af ​​en frisk tatovering, der varer en til tre dage, er ikke ualmindeligt. Heldigvis kan du løse problemet med almindelige husholdningsartikler, du har hjemme.

Sæt en kommerciel ispakning i en tynd bomuldsklud eller fyld en plastikposetaske med isbiter og pakk den i en tynd bomuldsklud. Ispakken bør ikke komme i direkte kontakt med din hud eller vævsskade kan resultere.

Hold isen på det tatoverede område i 10 til 15 minutter ad gangen før ispakkens udtagning.

Vent mindst 15 minutter mellem isapplikationer. Gentag efter behov i de første 24 timer for at bekæmpe hævelse.

Tag acetaminophen, ibuprofen, naproxen eller aspirin som anvist af produktinstruktionerne. Tag ikke aspirin, hvis du er under 20 år, medmindre det anbefales af en læge, ifølge Web MD.

Løft dine ben for at lindre hævelse, hvis du har en fod eller ben tatovering. Sid i en hvilestol eller stram dine fødder op med puder mens du er på en seng.

Advarsler

Se straks lægen, hvis du oplever en stigning i hævelse eller smerte på eller omkring tatoveringsstedet, samt pus, feber eller røde striber på din hud i nærheden af ​​området.

Del:
Kommentarer