SĂĄdan Hit Med En Fungo Bat

SĂĄdan Hit Med En Fungo Bat

Hver god baseball træner ved, at det er afgørende at ramme med en fungo-bat, når du forbereder dit hold til spilssituationer. Men lofting flyve bolde til ivrige fielders tager praksis og dygtighed. Undgå at se ud som en amatør ved at læse trinene nedenfor. Dit hold vil være glad for, at du gjorde det.

Vælg en flagermus til dine behov. Fungo flagermus er lettere end almindelige baseball flagermus og kommer i metal og træ sorter. Tanken er at finde en flagermus, som du kan svinge gentagne gange uden at blive træt. Derudover skal du vælge en med et behageligt greb for at undgå blærer.

Placer din flagermus på din skulder og kast baseballen op med din forside. Kast bolden højt og langt nok væk fra kroppen, så du ikke bliver fastklemt. Tag fat i håndtaget med din frie hånd, der bringer batret tilbage et par tommer. Hit flyvebold på skulderniveau, jordforbindelse på brystniveau og linjedrev på taljeniveau.

Se baseball som opdelt vandret. I løbet af øvelsen skal du målrette mod den nederste halvdel, når du vil tilføje noget loft til dine flyvebolde. Omvendt, mål på toppen af ​​baseball når du rammer grounders.

Lad flagermus gøre alt arbejdet og slappe af, når du rammer. Hvis du er træner, ved du, hvordan spændinger kan påvirke ydeevnen negativt. For at være konsekvent bør din swing være sikker og fri for spændinger.

Perfekt din swing. Hit hver bold med formål og visualisere, hvor du vil have det til at gå eller samle nogle spillere efter øvelse for ekstra arbejde. Jo mere du rammer, jo bedre bliver dine fungos.

Del:
Kommentarer