Sådan Hit en Softball

Sådan Hit en Softball

Uanset om du forsøger at komme i kontakt med et hurtigt pitch softball spil eller søger at slå en langsommere tone over hegnet i en mere afslappet konkurrence, kræver softball swing at flere dele af din krop arbejder sammen. Især at holde dine hænder i den rigtige position og skifte din vægt frem til det rette tidspunkt, bidrager til at generere svingbanen, der fører til kontakt og strøm.

Vælg det rigtige udstyr

Vælg en flagermus du kan håndtere komfortabelt. Tyngre flagermus generelt øger strømmen, og du vil have en flagermus med en stor sød spot, der er kraftigt nok til at ramme bolden for afstand - men flagermus skal være lys nok til at du kan piske det gennem strejkeområdet og generere strømmen havde brug for at få bolden op. Det skal være længe nok, at når du går lidt fremad og mod pladen, dækker dit svingende flagermus den ydre kant.

Lås og læs

Når du kommer ind i din holdning, skal du holde dine fødder skulderbredde fra hinanden. Start med din vægt på din rygfod og dine knæ er lidt bøjede. Tænk på dig selv som et dyr spolet og klar til at strejke. Hold dit greb på flagermus løs, hvilket fremmer slagfladens hastighed og holder dig ude af spændinger. Efterhånden som kanden begynder sin bevægelse, tag batret tilbage og hold albuen op. Når du er klar til at starte din swing, skifter du din vægt fremad og eksploderer i bolden.

Tag din skære

Når banen er løsladt, skridt fremad med din forreste fod, strid lidt mod pladen, snarere end direkte på krukken. Dette gør det lettere at ramme den udvendige tonehøjde. Når du har truffet beslutningen om at svinge, skal du trykke dine hænder mod bolden, når du bringer flagermuset frem og holder dine hænder foran flagermus. Denne tilgang hjælper med at få den søde plet af flagermusen til at ramme bolden. Føle dine hofter og torso også fremad og få hele kroppen til at bevæge sig som en enhed.

Primed for Power

Hold flagermusniveauet, mens du svinger. Fokuser på at ramme line-drev i stedet for at få bolden i luften - dette forhindrer dig i at udvikle en hitch i din sving, der kan føre til svage pop-ups. Du vil ramme nederste halvdel af softballen, hvilket genererer backspin, der fører til større afstand. Vær tålmodig og vent på en tonehøjde du kan ramme, selvom det betyder at lade en strejke gå forbi.

Del:
Kommentarer