Sådan helbredes skær i mundhjørnet

Sådan helbredes skær i mundhjørnet

Sådan helbredes skær i mundhjørnet. Angular cheilitis er et begreb for nedskæringer i hjørnerne af munden. Nogle mennesker er mere tilbøjelige til at få læsioner i mundens hjørner, i tillæg til andre steder, der vokser, når de bevæger sig, såsom knæets knæ og skæl af albuen. For at helbrede disse nedskæringer skal du først forstå, hvad der forårsager dem, og så begynde behandlingen.

Ved, at vitamin B og jernmangel kan forårsage vinkelbetændelse. Derudover kan du være allergisk over for et produkt som tandpasta eller læbestift. Dehydrering kan også medføre udskæringer i hjørnerne af munden. Endelig kan du have en gær eller bakteriel infektion.

Tag et supplement til vitamin B-kompleks og et jerntilskud, hvis din læge siger, at det er okay. Drik masser af væsker. Du har brug for ækvivalenten på otte 8 oz. kopper vand hver dag. Gå igennem alle dine personlige plejeprodukter, og stop med at bruge noget, som du begyndte at bruge på dit ansigt eller i din mund omkring det tidspunkt, hvor nedskæringerne dukkede op.

Hold hjørnerne af din mund tør, og rør ikke din mund med dine hænder. Undgå fødevarer, der kan irritere læsionerne, såsom krydret og citrusfødevarer, og vask din mund med vand efter at have spist. Før du går i seng om natten, påfør et meget tyndt lag olieolie til sårene for at fugte huden og hjælpe helingen.

Besøg din sundhedsplejepraktiserer, hvis nedskæringerne ikke er begyndt at helbrede om en uge. Han kan afgøre, om du har en mere kompleks underliggende tilstand, der kræver medicin.

Advarsler

Må ikke kysse nogen, før nedskæringerne har helet, hvis en infektion forårsager dem.

Del:
Kommentarer