Sådan helbredes en træk Trapezius Muskel

Sådan helbredes en træk Trapezius Muskel

Trapezius muskler er på begge sider af din nakke og hjælper med at støtte dit hoved. De løber ned midt på ryggen langs ryggen og når til bunden af ​​ribbenburet. En trukket trapezius muskel fører til vanskeligheder med at bevæge sig og ryg og nakke smerter. En trukket trapezius muskel er normalt et resultat af et fald eller en ulykke, men nogle daglige aktiviteter kan også forårsage en. Hvis du sidder i forkert højde i forhold til dit tastatur, har du en tung pung eller gentager fremad, kan du forværre denne muskel. For at helbrede en trækket trapezius muskel skal du følge nogle enkle trin.

Gendan fra en trukket trapezius

Trin 1

Is skade flere gange om dagen i 10 minutter ad gangen. Dette er især vigtigt, hvis der er hævelse. Fortsæt glasur mindst to gange om dagen, så længe muskelen er smertefuld.

Trin 2

Tag ibuprofen for at reducere hævelsen. Afbryd brug, så snart hævelsen går ned. Brug ikke ibuprofen i mere end 10 dage i træk.

Trin 3

Rest muskelen, indtil smerten falder. Det betyder ingen tunge løft og opretholdelse af god kropsholdning, mens du arbejder på skrivebordet.

Trin 4

Når hævelsen er gået ned, og smerten viser tegn på nedsænkning, skal du begynde at lave stretchøvelser for at hjælpe muskelhelingen. Stret forsigtigt ved at bruge langsomme bevægelser, og tryk ikke på nogen strækning til ubehagspunktet. Stram nakken sideværts ved at se frem og bøje dit øre mod din skulder. Hold skuldrene selv under denne strækning. Hold strækningen i mindst 10 tæller. Skift sider og gentag. Stram nakken fremad ved forsigtigt at droppe din hage til brystet. Hold skuldrene selv ikke lad dem komme op. Hold denne strækning i 10 sekunder.

Trin 5

Når muskelen er helet, forhindrer skader ved at lave øvelser for at opbygge styrke. Skul skulderen for at styrke musklerne. Lad dine arme hænge på dine sider. Hold dine arme lige som du hæver dine skuldre mod dine ører. Gør tre sæt 10. Tilføj modstand ved at holde en tre- eller fem-pund håndvægt i hver hånd, mens du laver skulderhullerne.

Del:
Kommentarer