SĂĄdan helbredes en ondt hals hurtigt

SĂĄdan helbredes en ondt hals hurtigt

Vinteren har rullet rundt, og du begynder at føle, at løbende næse og ridset hals smår ind. Det lader til, at det er en regelmæssig vinterrutine. Kæmp af den kolde og helbrede din forfærdelige ondt i halsen for at sætte dig tilbage på arbejde før.

Spray Chloraseptic spray i ryggen af ​​halsen flere gange om dagen. Chloraspetic er en beroligende medicin, der vil dumpe din hals, så du kan spise faste fødevarer igen. Det vil give dig midlertidig lindring af din hals.

Sug på hoste dråber med menthol hele dagen. Menthol hoste dråber arbejde om 10 sekunder for at afhjælpe trængsel opbygget i næsen, så du kan trække vejret igen. Hoste dråber giver også dig vil lindring for at helbrede din ondt i halsen.

Sov så ofte som muligt for at opbygge din immunitetskopi. Din krop kæmper for en virus og har brug for så meget hvile som du har at tilbyde.

Drikke varme væsker hele dagen. Suppe bouillon, æble cider og te giver en beroligende komfort til dig, når du har en alvorlig ondt i halsen. De varme væsker hjælper med at lindre nogle af smerten du er i. Tilsæt honning til din te for at hjælpe også med dit immunsystem.

Del:
Kommentarer