SĂĄdan helbredes en Naval Piercing

SĂĄdan helbredes en Naval Piercing

Navlen eller navlen er et populært sted at få gennemboret på kroppen, især for kvinder. Piercing navlen er ikke som at gennembore et øre. Et øre kan gennembores ved hjælp af en pierceringspistol, men navlen skal gennembores med kirurgiske klemmer og en stor hulål. Piercer styrker nålen gennem huden og glider navel smykker inde i den hule åbning. Det er afgørende at passe på en piercing korrekt for at undgå infektion.

Brug kun godkendt og sikkert metal i en navle piercing. Disse metaller omfatter titanium, rustfrit stål og niob, og er tilgængelige på enhver velrenommeret piercing facilitet.

Vask hænder, før du rører ved navlepiercing. Fugt en bomuldspinne med varmt vand og vask forsigtigt enhver skorpe omkring piercing. Flyt ikke smykker, da dette kan forårsage irritation.

Vask navle piercing med en mild antibakteriel sæbe eller godkendt piercing rengøringsmiddel. Tør området helt. med en non-lint klud.

Fremme yderligere heling med havsalt sug. Hæld en 1/2 tsk. havsalt i en 1/4 kop afkølet kogt eller destilleret vand. Hæld vandet i et rent skudglas og bøje sig over og placere glasset over navlepiercing. Hold glasset der og læg dig ned i 15 minutter.

Tips

Lad ikke nogen røre ved din nye piercing.

Udskift piercing smykker kun efter at sĂĄret er helt helet.

Advarsler

Pas på pus. I modsætning til skorpe, der er dannet af klar, ikke-lugtende væske, er pus gullig med en dårlig lugt og er ofte indikativ for en infektion.

Del:
Kommentarer