Sådan helbredes en infektion i et lukket sår

Sådan helbredes en infektion i et lukket sår

En lukket sårinfektion spænder fra et snit, som helbredes for hurtigt, hvilket efterlader infektion under overfladen af ​​huden, til de mest inficerede interne sår, der opstår efter operationen, især lukkede snit. Den indre blødning af et lukket sår kan størkne, hvilket skaber et hæmatom, som kan initiere en infektion. Nogle lukkede sårinfektioner kan behandles hjemme, mens andre skal passe af en specialist, hvis de er forårsaget af alvorlige ulykker eller operation. Korrekt behandling af et lukket sår kan forhindre hævelse og yderligere komplikationer.

Vask skur, hvor såret har lukket over en infektion med sæbe og vand. Når scab er blød, løftes det helt fra huden.

Placer nyåbnede sår under rindende vand og tryk forsigtigt for at dræne overskydende væske eller pus.

Sug en bomuldskugle med alkohol og påfør direkte på såret for at desinficere fuldstændigt. Dette kan sting midlertidigt.

Placér bandage på sår for at holde bakterier væk fra huden og lad såret lukkes fri for infektion.

Skift bandage dagligt, og brug Neosporin til at scab på hver ændring for at forhindre nye infektioner.

Komplet helingsprocessen ved at tage en halv tsk cayenne peber i et glas vand daglig for at øge blodgennemstrømningen i kroppen. Nogle mennesker tror, ​​at dette vil hjælpe blodet med at transportere nødvendige næringsstoffer til beskadigede celler og fjerne deres affaldsmateriale.

Søg hjælp fra en sårspecialist, hvis lukket sårinfektion opstod efter operation eller en ulykke. Specialist må muligvis bruge professionelle dræningssystemer til at nå smittet væv og foreskrive antibiotika og antiinflammatorisk medicin til hjælp i helingsprocessen.

Tips

Tag den daglige dosis af cayenne peberpulver, selv når du behandler en alvorlig lukket sårinfektion, medmindre andet anbefales af en specialist.

Advarsler

Forsøg ikke at følge denne helbredelsesmetode, hvis såret er større end fire tommer. Store eller dybe lukkede sårinfektioner bør altid behandles af en læge.

Del:
Kommentarer