Sådan helbrede Overdreven svær sved

Sådan helbrede Overdreven svær sved

Overdreven svedtendens eller hyperhidrose er et meget almindeligt problem. Ca. 7 millioner mennesker alene i USA lider af overdreven svedtendring, og hvis du er et af disse mennesker, ved du, at det kan have dybe og ofte livskvalificerende resultater. I modsætning til folkelig tro har overdreven svedtendens absolut ingenting at gøre med personlig hygiejne. Alle sveder. Det er en naturlig mekanisme, kroppen bruger til at afkøle dens indre temperatur, og det er en vigtig del af dit fysiske helbred. Hvis du ikke svedte, ville din krop overophedes, og du ville dø. Det mest almindelige område, der påvirkes af overskydende sved er underarmene, og selv om der ikke er nogen naturlig kur mod overdreven svedning, er der måder at forebygge eller rolige udfaldet på. Sådan forhindrer du overdreven svedtendens i dit underarmområde.

Besøg en online ressource for at finde ud af mere om hyperhidrose. Den Internationale Hyperhidrosis Society og Hyperhydrosis er gode ressourcer til personer med overdreven svedtendensproblemer. Vær opmærksom på fakta, find specialister i dit område og læs testimonials fra andre syge.

Se din kost. Folk, der er overvægtige, har tendens til at have flere problemer med sveden; Men selvom du er en normal kropsvægt, kan din kost stadig være et problem. Naturlige, uforarbejdede fødevarer som friske grøntsager, frugter, mejeriprodukter og fisk kan medvirke til at holde din krop afkølet. Undgå altid krydret mad.

Hydrate. Drik masser af vand. Det anbefales at du drikker mindst 8 glas vand om dagen, men at drikke mere vand vil kun hjælpe. Du bør også undgå at drikke iskold drikkevarer, da dette kun vil virke for at øge din indre kropstemperatur. Kroppen arbejder altid for at opretholde en konstant kropstemperatur, så når du drikker koldt vand, begynder kroppen at varme op for at genoprette sin normale temperatur. Drik vand, der er stuetemperatur eller kun lidt køligere.

Drik varm grøn te. Selvom det sidste du vil gøre, når du er varm og sveder, er at drikke en varm kop te, gør te med det modsatte af iskoldt vand. Du kan føle dig varm, når du begynder at drikke den, men når varmen rammer din mave, vil den sende et signal til din hjerne, der fortæller at det køler sig ned. Derudover er grøn te en god måde at befri kroppen af ​​de toksiner, der får dig til at svede.

Undgå at drikke for store mængder alkohol. Alkohol øger blodgennemstrømningen, og din puls og øget hjertefrekvens vil øge din kropstemperatur, svarende til hvad der sker, når du træner. Alkohol udvider også karrene i din hud, hvilket yderligere øger din krops evne til at svede.

Stop med at ryge og begrænse din koffein. Udover det faktum, at det kun er sund fornuft og sundt, vil det også hjælpe med at berolige dit overdrevne svedtendensproblem. Kemikalierne i en cigaret tilføjer kroppens adrenalinniveauer, hvilket også er årsagen til, at du måske ryster eller skal bruge badeværelset umiddelbart efter rygning. Denne stigning i adrenalin vil også øge din puls og, som koffein og alkohol, får dig til at svede.

Kjole i overensstemmelse hermed. Brug lys, behageligt og åndbart stof. Løsnende og naturlige stoffer er den bedste måde at holde din krop komfortabel på. Bomuld er et åndbart stof og hjælper med at absorbere sved. Undgå at bære nylon og polyester, som ikke giver nogen ventilation og vil kun øge og fælde sved, hvilket vil medføre svedtendens og kropslugt.

Slap af. At få "oparbejdet" øger din indre temperatur og forværrer dine svedkirtler, hvilket får dig til at svede. Du kan bemærke, at mental stress, for eksempel før et vigtigt møde, får dig til at svede mere end andre gange. Tag et øjeblik til at trække vejret og meditere på at slappe af aktivt, når du begynder at føle dig overarbejde eller stresset.

Prøv en recept antiperspirant. Der er flere antiperspiranter, der indeholder aluminiumchlorid, som blokerer svedkirtler. Påfør opløsningen om natten og vask det om morgenen. Aluminiumchlorid kan brænde dine armhuler, men det vil fjerne svedtendens. Du bør ikke bruge opløsningen mere end tre gange om ugen. Brug ikke aluminiumklorid, når du træner eller når du er i solen i længere tid, da det alvorligt hæmmer din evne til at svede og kan forårsage varmeslag.

Brug sikker aftørring af topiske puder. De fleste aktuelle pads kræver en recept i USA, men der er flere on-line apoteker, som Pharmacy.ca i Canada, som sendes til USA. En topisk pude kan bruges på underarmene før din normale antiperspirant og / eller deodorant og beroliger signifikant svær underarm.

Tag en oral hyperhidrosebehandling. Mundtlige behandlinger, ligesom sikkerhedsservietter, kræver også en recept, men kan igen bestilles fra internationale apotekssteder og afsendes til USA. Mundtlige behandlinger er en fantastisk måde at bekæmpe overdreven svær svælg på, men kan også reducere hele kroppen sved betydeligt.

Se din læge. Hyperhidrose kan være et alvorligt problem og kan have noget at gøre med dit nervesystem. Hvis du har ændret dit kost- og træningsprogram, og ingen af ​​ovenstående tips har hjulpet, bør du søge råd fra en læge. Der er flere kirurgiske procedurer, som kan have positive virkninger på din overdreven svedtendens, men alle involverer risici og kan ikke altid fungere.

Tips

Brug faste antiperspiranter, der også indeholder en deodorant. Kig efter aluminiumchlorhydrat som aktiv ingrediens. Svømning er en fantastisk måde at afkøle din krops indre temperatur på, og det vil også arbejde for at lindre stress og roe dine nerver. Hvis du har adgang til en pool, skal du tage en 30 minutters sigt.Svømning i køligt vand i 30 minutter vil give dig ca. tre timers beskyttelse mod vådhed. Påfør babypulver eller bagepulver til underarmene, når du har påført din normale deodorant for at hjælpe med at absorbere overskydende sved og lugt. Eksperimenter med flere mærker og typer af overfor antiperspiranter og deodoranter for at se, hvilke funktioner der passer bedst til dig.

Advarsler

Ved brug af receptpligtige hyperhidroseprodukter skal du være opmærksom på risiciene, især varmeslag. Følg doseringsvejledningen og tal med din læge. Brug ikke en antiperspirant med aluminiumchlorid, når du træner, eller når du vil være i solen i længere tid, da det alvorligt hæmmer din evne til at svede og kan forårsage varmeslag.

Del:
Kommentarer