Sådan helbrede dårlig ånde fra maven

Sådan helbrede dårlig ånde fra maven

Hvordan man helbreder dårlig ånde fra maveforstyrrelser er nyttigt at vide, om du har mistanke om, at du kan lide af den slags maveproblem, der kan forårsage, at din ånde er mindre end frisk. Selv om det kan være et relativt kort sigt problem, kan sådanne tilfælde af dårlig ånde skade din selvtillid, så længe de varer.

I næsten alle tilfælde af dårlig ånde, der er forårsaget af maveproblemer, er den eneste måde at helbrede det dårlige ånde på at gå til årsagen, maven og diagnosticere, hvad der er forkert. Sugende miner, ved brug af åndedrætssprayer eller rensning af tænderne, stopper ikke problemet. Så snart minten eller tandpastaen er slidt, er den dårlige ånde tilbage. Heldigvis kan de fleste dårlige ånder, der er forårsaget af milde maveforstyrrelser, helbredes gennem kost.

Maveforstyrrelser som syre reflux, tarmlidelser eller endda bare fordøjelsesbesvær kan alle resultere i dårlig ånde. Hvis du lider af sur reflux, som er når fordøjelsessyrerne fra maven lækker tilbage i fordøjelseskanalen og rejser op i spiserøret, kan en justering i kosten hjælpe med at helbrede dårlig ånde. Prøv at undgå krydret mad, mejeriprodukter og rødt kød, og drik rigeligt med vand for at skylle ud dit system. Reduktion af delestørrelse kan også hjælpe, da maven producerer mere syre jo mere mad det er nødvendigt at fordøje.

Forstoppelse og andre tarmsygdomme kan resultere i dårlig ånde, da disse forhold kan skabe opbygning af gasser i maven, som derefter kan gå ud af kroppen gennem munden. At spise en kost rig på fiber og lavt sukkerindhold vil bidrage til at bekæmpe dette problem.

Dehydrering kan føre til maveproblemer og derfra til dårlig ånde, så at drikke de anbefalede 6-8 glas vand hver dag kan hjælpe med at helbrede både dårlig ånde og maveforstyrrelser. Prøv at nippe vandet igennem dagen i stedet for at drikke store mængder en gang.

Tips

En ændring i kost kan gøre underværker for mindre maveproblemer, der forårsager dårlig ånde, men dårlig ånde kan være de første tegn på, at noget lidt mere alvorligt sker. Hvis ændringer i kost ikke helbreder dårlig ånde, bør du konsultere din læge, som vil kunne foretage mere omfattende tests for at diagnosticere eventuelle problemer i maven.

Del:
Kommentarer