Sådan har du et godt pick-up basketball spil

Sådan har du et godt pick-up basketball spil

Om Ins og Outs for at starte et Pickup Basketball Game

Du skal have mindst otte og mindre end ti spillere til at spille i fuld domstol. Mindst to spillere til at spille halvbanen.

Forme hold. De to hold skal have omtrent lige scoring og lige defensive evner. At kende spillerne er nyttigt. Bare at kigge på enkeltpersoner og fastsætte færdighedsniveauer er problematisk. Hvis scoring er skæv, kan nogle spillere måske skifte hold med henblik på konkurrencedygtig balance.

Basketball er et spil, der tilsyneladende var designet til at indlede argumenter. Så nyder et pick-up spil kan være vanskelig, eller det kan være meget enkelt. Det kan være nemt, hvis alle spillere har den samme tankegang i forhold til en konkurrencedygtig ånd, der giver spillerne mulighed for at spille med beslutsomhed, men alligevel en konkurrencedygtig ånd, der mangler at gå ind i området for at være alt for konkurrencedygtige og bekæmpende.

Regler. Hvor jeg spiller pick-up basketball er der selvfølgelig ingen faktiske dommere. Så der er en regel om, at hvis en spiller er fouled (og det altid er en offensiv spiller forfalsket), er spillet stoppet, og at spillers hold simpelthen binder bolden og genoptager spillet. Det er en slags "ære system". Som en purist tror jeg, at den, der kom op med dette system, skulle blive skudt og derefter hængt (ikke noget naturligt). Når en offensiv spiller er fouled, har den spiller i det væsentlige vundet den lille kamp-within-the-battle, der er basketball. Det er virkelig ligegyldigt, om det pågældende foul er forsætligt eller ej. For eksempel; hvis spiller "A" kører til kurven med bolden, slår defensiv spiller "B", og "B" når ud til at stjæle bolden kun for at fange "A" 's arm, spillede "A" denne mini kamp og bør belønnes på en eller anden måde. Jeg fastholder, at det andet hold, der fejler inden for en given besiddelse, skal regnes som en scoret kurv. Med denne regel vil fejler være mindre almindelige, og spil bliver stoppet sjældnere. Og selvfølgelig vil den bedre indsats blive korrekt belønnet. Den eneste ulempe er, at nogle mindre dygtige spillere er bange for at være konkurrencedygtige. Et slags handicap-system. Denne form for "handicap fouling" ville ikke længere være muligt, hvilket kan være et problem i et afslappet spil blandt venner, der har en bred vifte af basketball færdigheder.

Hvad angår scoring, spilles de fleste spil til en given score. Det første hold til at nå den score vinder. Generelt scorer er lavet af 1 s. Nogle spillere kan godt lide at bruge 3-punkts cirklen med et skud lavet ud over den bue tæller 2 eller fordoble en normal kurv. Personligt foretrækker jeg at bruge buen, men de fleste spillere gør det ikke.

Spil spilles til 8, 12, 15 eller endda 21 til tider. Dette afhænger af vejrforholdene, antallet af spillere baner venter på at spille, og spillernes overordnede fysiske udholdenhed.

Del:
Kommentarer