Sådan har du en Dodgeball Fundraiser

Sådan har du en Dodgeball Fundraiser

Dodgeball er en sport, hvor to hold med et lige antal spillere forsøger at eliminere spillerne på det andet hold, indtil kun et holds spillere forbliver. En spiller kan elimineres ved at blive ramt af en bold kastet af en modstander eller ved at have en modstander få en bold, en handling, der ofte også tillader fangstholdet at bringe tilbage en elimineret spiller. Dodgeballs popularitet gør det til et effektivt valg at basere en fundraiser på ved hjælp af sportens appel til at tiltrække deltagelse.

Trin 1

Vælg en organisation eller forårsage, at din fundraiser vil gavne. En fundraiser kan bruges til at rejse penge til en velgørenhed, der ikke er involveret i planlægningen af ​​arrangementet eller kan drives af en organisation, som et sportshold, for at rejse penge til organisationen eller en bestemt årsag.

Trin 2

Beregn omkostningerne for at være vært for og køre begivenheden samt mængden af ​​penge, du forventer at hæve, og bestemme, hvor stor en procentdel af midlerne der skal henføres til overheadomkostninger, og hvad der går til organisationen.

Trin 3

Vælg en placering for din fundraiser, vær sikker på at den vil rumme en begivenhed med din ønskede størrelse. Forsøg på at tvinge en stor begivenhed til et lille sted vil føre til trange mellemrum og en hektisk atmosfære.

Trin 4

Vælg en dato for arrangementet, og sørg for, at den ønskede placering er tilgængelig på den dato.

Trin 5

Etablere reglerne for turneringen, herunder antallet af spillere på et hold, hvilken type bolde der skal bruges og formatet af turneringen.

Trin 6

Indstil et entregebyr for teams for at hjælpe med at opbygge det beløb du ønsker at rejse fra arrangementet.

Trin 7

Kontakt lokale butikker og spørg om sponsorering gennem gavedonationer. Gaverne, der doneres, kan derefter slås af under arrangementet eller tildeles som præmier baseret på præstation, under arrangementet for at tilskynde til tilmelding og tilskuere.

Trin 8

Annoncér arrangementet med plakater, der klart angiver hvem eller hvad fundraiser vil gavne, hvordan hold kan registrere, samt omkostninger og forpligtelse til deltagelse.

Trin 9

Indsamle registreringsskemaer og gebyrer fra alle hold forud for arrangementet, så du ved, hvor mange hold du skal planlægge.

Trin 10

Planlæg kampene i fundraising turneringen, herunder både tid og domnummer, hvis der bruges flere domstole.

Trin 11

Tildele roller til frivillige, der hjælper med at drive fundraiser. Fælles behov for en dodgeball turnering inkluderer dommere, scorer og andre personer til at arbejde dørene, hvis optagelse er opkrævet eller at sælge snacks og drikkevarer.

Trin 12

Optag resultaterne af alle kampe, mens turneringen skrider frem.

Trin 13

Fordel midlerne til den velgørende organisation eller organisation, der drager fordel af arrangementet.

Del:
Kommentarer