Sådan har du det perfekte Tailgating Party

Sådan har du det perfekte Tailgating Party

Efterår er den bedste tid på året: det er ankomsten af ​​græskar krydderi lattes, sweater vejr og selvfølgelig... fodbold sæson! Uanset om du er en fodboldfanatiker, der bærer en jersey hver søndag, eller du som en undskyldning for at spise mad med dine venner, er en tailgating fest altid et must't-miss-arrangement. Og i efteråret gør det et punkt at være vært for en, der er værdig til en touchdown-dans. Pair et par dekorationer med nogle fingerkyllende grub - som en fodboldpiñata og kyllingevinger - inden du tænder for det store spil. Du og dine nærmeste holdkammerater skal have så meget sjov, du kan gøre dette til en ugentlig rutine.

Vælg hold med en brugerdefineret T-shirt

Hvis du er mere begejstret for maden end fodbolden, så har du sandsynligvis ikke en teamtrøje hængende i dit skab. Lav en af ​​dine egne i stedet: Tag en af ​​dine almindelige hvide t'er, og brug strygebræt til at stave din yndlings sætning ud. Nu vil alle vide, hvem du venter på.

Opsæt maden på 50 Yard Line

Koncentrer dine dekorationer rundt på buffetbordet, da det er her folk vil være mest (udover sofaen, selvfølgelig). En strimmel af astroturf og lidt maling er alt hvad du behøver for at lave en bordrunner, der får din buffet bord til at se perfekt ud.

Lav en Piñata til Halftime Show

Hvad er en fest uden en piñata? Brug store stykker pap og maskeringstape til at lave en fodbolds grundlæggende oval form, og dæk derefter den med lange strimler af frynset crepepapir. Herefter skal du fylde det med slik og buste det åbent i halv time.

Finger Foods for Win

Du kan ikke se fodbold uden nogle lækre godbidder at munch på. Disse antipasta spydspidser er en solid løsning, fordi de er lige så nemme at sammensætte som de skal spise. Glem ikke at suge ingredienserne i italiensk dressing, før du lægger tandstikkerne op for at øge smagen.

Server en dip, der er en bestemt fan favorit

Denne jalapeño popper dip er ostagtig, krydret og dækket af crunchy breadcrumbs-det er bestemt til at blive en fan favorit. Juster varmeforholdet til din smag ved at fjerne jalapeños til en mildere smag, eller lad dem være i, hvis du kan lide det varmt. Server med tortilla chips og se den forsvinde før fjerde kvartal.

Score stor med en batch af æble smør

Udnyt alle de lækre fald æbler, der arkiverer produktionen, og lav et stort parti æble smør til spilledagen. Du kan endda gøre det på forhånd og opbevare det i køleskabet i op til to uger, men det er så godt, det vil aldrig vare så længe. Bonus? Pisk op nogle kiks også og gør dig klar til at score stort med alle, der tager en bid.

Dress Up Store-købt sandwich

Hvis du ikke har tid til at lave noget fra bunden, skal du i stedet købe købte sandwich. Disse printbare wraps føjer et personligt præg uden at ofre et ton af din fritid. Læg blot det trykte papir med pergament og et stykke garn. Færdig og færdig!

Kog op Spicy Buffalo Kyllingevinger

Du kan ikke have en bagklapsselskab uden en stor plade af saftige kyllingevinger. Denne opskrift kommer sammen lige i din langsomme komfur og behøver kun at blive bagt i hurtig 30 minutter for at skarpe op i huden. Sørg for, at ingen fejl en serviet kaster til et flag, og du har en vindende opskrift i din playbook.

Pulled Pork Det er måde lettere at en punt

Lav en stor krukke med trukket svinekød og lad dine gæster lave sandwicher under deres fritid under spillet. Sæson og brun svinekød, og lad den derefter stege i ovnen i tre timer, mens du er klar til festen. Når dine gæster ankommer, er alt, hvad du skal gøre, fladt i kødet og komme i kø.

Kom godt i tab med holdet med makaroner og ost

Der er bare noget om cremen af ​​en skål med makaroni og ost, der ikke kan slå - især når du kan gøre det i din langsomt komfur. Makaronerne koger lige i ostesausen, og et stænk øl tilføjer et ekstra lag smag. Bare sørg for at tage makaronien ud af den langsomme komfur, når det er gjort for at forhindre det i at brænde på bunden.

Gå kedelig til mandag nat fodbold

Hvis du har vegetariske venner, der deltager i festen, eller hvis du bare vil have kødfri, så kig ikke længere. Enchiladas fyldt med søde kartofler, spinat og sorte bønner vil tilfredsstille selv den største kødædende ved festen. Reservér lidt af saucen for at hælde over ris, og du vil være så travlt at chow down, at du vil glemme alt om spillet.

Del:
Kommentarer