Sådan håndteres Sacroiliac Joint Pain

Sådan håndteres Sacroiliac Joint Pain

Groft sagt er den sacroiliacale forbindelse forbindelsen mellem din ryg og hofte. Sacroiliac joint (også kaldet SI joint) fungerer som en støddæmper og har ringe bevægelse. En skade på leddet, som kan skyldes et fald, kan resultere i langvarig lændesmerter. Disse tips kan hjælpe dig med at klare rygsmerter. Følg altid din læge anbefalinger.

Sleeping. Ligge i sengen kan være den sværeste tid for nogen, der lider for sårhulebetændelse. De kan ikke ligge på den ømme side og kan i de fleste tilfælde ikke ligge på ryggen eller maven, fordi stigning fra ryggen eller mavesækken kan give skarp smerte til sårhøjen. For at gøre sove lidt mere komfortabel, tilsæt et par tommer skum til sengen. Sove på den ubesværede side er en given. Hvis det er svært at holde på din ubesværede side, prøv at sove på en sofa, hvor du kan trykke ryggen mod sofaens bagside. Du kan også prøve at placere en tynd pude eller foldede håndklæder mellem dine knæ og ned til dine ankler for at løfte den skadede side lidt og holde den mere tilpasset ryggen for at reducere smerten.

Medicin. Brugen af ​​NSAID'er, der ikke er til rådighed, som ibuprofen (Advil) og naproxen (Aleve) kan være yderst hjælpsomme. Læs etiketterne; der er risiko for at tage NSAID, især over lang tid. Fordelene ved at bruge en NSAID til at reducere smerte og betændelse for at give dig mere mobilitet er imidlertid en meget vigtig overvejelse. I tilfælde af alvorlige tilfælde kan din læge ordinere smertestillende midler og muskelafslappende midler eller et stærkere NSAID.

Ifølge Dr. Ranit Mishori, en Washington, D.C.-baseret læge og forfatter til Parade Magazine, er det normalt mere effektivt at tage medicin "døgnet rundt" (hvert par timer) end at vente på en episode af smerte inden næste dosis.

Varme og kold terapi. Udnyt varme- og kuldebehandling. Den type pude, der er fyldt med gel og kan opbevares i fryseren, vil være lettere at bruge og er værd at investeringen. Køb to, en til at holde i fryseren og en til at kunne opvarme i mikrobølgeovnen. Gelpakken tager også bekymring for at falde i søvn med en elektrisk varmepude, da gelpakken langsomt vender tilbage til stuetemperatur. Når smerten er i værste fald, anbring en ispakning for at reducere inflammation. Varme kan bruges til at hjælpe med at slappe af muskler, og det er en god ting at bruge ved sengetid. Læg dig ned på din side og læg pakken over den smertefulde hofte og lad den stå i op til 30 minutter. Hvis det er muligt, forsøg at etablere en rutine for en mid-dag liggende nedbrud på mindst 30 minutter ved anvendelse af enten varme eller kulde. Hvis du har en lille varme / kold pakke, kan du klæde det inde i tøj, uanset om du ligger ned.

Fysisk terapi. At lære, hvilke øvelser der er bedst for dig at hjælpe tone tilbage og abdominale muskler er ganske gavnligt. Hvis du ikke er i stand til at se en fysioterapeut, skal du tjekke hjemmesider for tilbageøvelser rettet mod lændesmerter. Bare husk på, at hvis øvelsen gør ondt, skal du IKKE fortsætte med at gøre det.

Fælles tilbageholdenhed Ved hjælp af et sacroiliac bælte, når du udfører husstandsarbejde, kan det være med til at reducere sammentrængningen. Bæltet kan bæres under eller over tøj.

Ridning i bilen. Den jiggling af bilen, og især en pludselig drejning eller ramt støt kan være uforskammet. Brug sæde polstring og hvis en passager bruger puder på begge sider af din krop for at hjælpe med at reducere og pude bevægelse. Derudover skal du tage en varm eller kold pakke sammen og glem ikke smertestillende medicin.

Fælles injektion. En smertebehandling specialist kan injicere en numbing løsning og anti-inflammatorisk i leddet. Det lyder smertefuldt, men det er faktisk en mindre smertefuld oplevelse end at få et skud i din arm. Resultaterne kan være dramatiske og efterlade dig helt eller næsten smertefri. Dette er imidlertid ikke en kur, og det vil heller ikke påvirke forældrene på ubestemt tid.

Tips

En smertebehandling specialist kan give dig medicin til at hjælpe dig gennem din smerte. Det er kritisk, at du også tager dig af dig selv ved ikke at gøre ting, der giver dig smerte. Med tiden vil dit ubehag lette. Et alternativ til eller ud over smertebehandling kan du prøve en kiropraktor eller akupunktør. Overvej at tilføje kosttilskud som fiskeolie, der har vist sig at bidrage til at reducere inflammation. Selv om nogle dage kan du være på randen af ​​tårer fra smerten, hvis du kan øve tilbageholdenhed for at lade leddet helbrede, vil du se en forbedring i tiden.

Del:
Kommentarer