Sådan Grind Chia Frø

Sådan Grind Chia Frø

Grind chia frø for at indarbejde dem lettere med din mad. Chia frø indeholder essentielle fedtsyrer (EFA) - en perfekt vegetarisk kilde til Omega-3s. Du har måske allerede nogle af de værktøjer, der er nødvendige for at male dine chia frø i dit køkken.

Vælg rå chia frø for nem slibning. Kogte chia frø danner en gel; slibning dem vil resultere i en klæbrig pasta.

Prøv en af ​​de fire følgende metoder:

Placer de rå chia frø i en kaffekværn 1/2 kop ad gangen for at undgå overbelastning af kværnen. Pulse kværnen, indtil du har malet chia frøene til den konsistens du foretrækker.

Alternativt hæld ca. 1/2 kop chia frø i en mørtel. Vinkel pestlen med den større ende dyppet ind i chia frøene. Træk langsomt pistlen og slib chia frøene til den konsistens, du har brug for til forbrug. Forvent denne proces at tage mere end fem minutter at få en mellemmalning.

Hæld så mange chia frø, du har brug for jord i din fødevareprocessor. De fleste fødevareprocessorer kan klare op til 8 kopper produkt eller mere. Pulse chia frøene, indtil du har jorden dem til din smag.

Brug en dagligblender til at male dine chia frø. Hvis din blender har en slibefunktion, skal du male dine frø i denne indstilling. Hvis din blender kun har hastighedsindstillinger, skal du starte med en lavslibning og arbejde dig op til en højere sliphastighed, hvis det er nødvendigt.

Tilsæt en spiseskefuld chia frø til en morgen smoothie sammen med 1/2 kop græsk yoghurt, seks brombær og en spiseskefuld honning. Medtag ca. 1/2 kop kirsebær frø til din normale kødbrødopskrift. Korn drager også fordel af chia's fiber, når du drys ca. 1 el. af frøene på toppen. Inkluder 1 spsk. jorden chia frø i din kødbold opskrift, og du vil aldrig vide, at du har tilføjet gavnlige essentielle fedtsyrer til dit måltid.

Tips

Bestil rå chia frø for at sikre, at de essentielle fedtsyrer stadig er intakte.

Del:
Kommentarer