Sådan gør du Upper Trapezius Stretches

Sådan gør du Upper Trapezius Stretches

Trapezius er en flad trekantet muskel, der er opdelt i to dele, den øvre trapezius og den nedre trapezius. Begge disse muskler er ansvarlige for at opretholde den korrekte orientering af scapulaen eller skulderbladet. Når den øverste trapezius virker alene, hæver den skulderen og støtter skulderbæltet, når du løfter en last. Den øvre trapezius er placeret mellem halsen og skuldrene, som er områder, der er tilbøjelige til muskelspændinger og smerter. Stretching denne muskel hjælper med at lette stramning eller smerte på nakke og skulder område.

Sid dig oprejst i en stol med dine skuldre afslappet og hovedet i neutral position. Tæt forsigtigt din hage mod din venstre kravebenet eller kraveben, så vidt du kan uden slusning. Drej derefter hovedet lidt til højre, indtil du føler en strækning på højre side af din nakke. Hold denne position i 10 til 15 sekunder. Slap af og tag hovedet tilbage til neutral position. Gør det samme for den modsatte side. Udfør denne procedure tre gange for hver side.

Sæt oprejst med hovedet i en neutral position, læg din højre arm bag ryggen og hold fast på stolens kantstol på den modsatte side. Derefter langsomt vippe dit hoved på venstre side og sænke din hage så vidt du kan, indtil du føler en strækning på højre side af din nakke. Hold strækningen i 10 til 15 sekunder, slap af og tag hovedet tilbage til neutral position. Gør det samme for den modsatte side. Gentag denne procedure tre gange for hver side.

Start i stående stilling, med hovedet i neutral stilling og højre arm placeret bag ryggen. Grib højre hånd med venstre hånd og træk den mere til venstre. Derefter vippe hovedet til venstre, indtil venstre øre er i tråd med din venstre skulder. Sænk langsomt din hage indtil du kan føle en strækning på højre side af din nakke og hold den i 10 til 15 sekunder. Slap af og tag hovedet tilbage til neutral position. Gør det samme for den modsatte side. Gentag dette tre gange for hver side.

Begynd med at ligge på ryggen (liggende stilling) med din partner, der står ved kanten af ​​sengen, hvor hovedet er. Drej derefter dit hoved til venstre, mens din partner krydser armene, så hans venstre hånd er ved din højre skulder og hans højre hånd på din nakkeknude eller hovedets nedre rygområde. Læg din partner til at sænke skulderen med venstre hånd, mens du hjælper dit hoved med højre hånd, mens du vipper det endnu mere til venstre. Begge disse bevægelser skal gøres samtidigt. Når du drejer dit hoved til venstre, sænk din hage til at strække længere. Hold strækningen i 10 til 15 sekunder og slapp af. Gør det samme for den modsatte side og gentag proceduren tre gange for hver side.

Del:
Kommentarer