Sådan gør du tre dagers Master Cleanse

Sådan gør du tre dagers Master Cleanse

Med sommeren lige rundt om hjørnet søger mange efter måder at tabe sig, blive sundere og se bedre ud. Detox kostvaner som Master Cleanse er blevet populære i de seneste år. Opret i 1941 af Stanley Burroughs hævder Master Cleanse at fjerne toksiner fra kroppen, helbrede en række lidelser og bidrage til vægttab. Mange instruktioner fundet for Master Cleanse vil anbefale at opholde sig på kosten i mindst 10 dage for at opnå de fulde fordele ved kosten. Denne tid kan virke skræmmende for de nye til detox kostvaner, der måske vil prøve en kortere version af rensningen.

Erhverv de rigtige ingredienser. Fordi målet med Master Cleanse er at afgifte kroppen, er det vigtigt, at de anvendte ingredienser er fri for toksiner. Master Cleanse Lemonade er lavet af vand, citroner, ahornsirup og cayenne peber. Brug rent filtreret vand til opskriften i stedet for kranvand, som kan indeholde klor og andre kemikalier. På samme måde skal du bruge organiske citroner, cayenne peber og ahornsirup.

Nyd i kosten. At gå direkte ind i Master Cleanse uden forberedelse kan være et chok for din krop. Tre dage før du begynder Master Cleanse, begrænse dit daglige mejeri og rødt kødindtag, samtidig med at du øger dit frugt og grøntindtag. I løbet af dette stadie skal du prøve at spise økologiske eller rå fødevarer, som begynder detoxprocessen. Du kan begynde at acclimere din krop til en flydende kost ved at spise supper og bouillon i denne periode, og sørg for at du drikker rigeligt med vand.

Forbered Master Cleanse Lemonade. I løbet af rensetiden kommer dit ernæringsindtag fra Master Cleanse Lemonade, hvilket er ret nemt at lave. For at lave en dags forsyning, skal du blot kombinere følgende ingredienser: 60 ounces filtreret vand, 12 el. klasse B ahornsirup, 12 el. citronsaft og ½ tsk. cayennepeber.

Start kosten. Hver dag i kosten begynder man med en "saltvandsskylning". Kombiner 1 liter lunkent vand med 2 tsk. af ikke-iodiseret havsalt. Saltvandet virker som afføringsmiddel, som kan tage overalt fra 30 minutter til to timer for at "skylle" ud af systemet. Hvis du foretrækker det, kan en afførende te bruges i stedet for eller i tillæg til saltvandspylen. Laxerende te, som senna te, kan findes i næsten enhver købmand. I løbet af dagen skal du drikke din Master Cleanse Lemonade. Prøv at drikke 60 ounce af limonade om dagen. Under rensningen kan du også drikke så meget vand som du vil. Du kan også drikke koffeinfri urtete under rensningen.

Smid ud af kosten. Udmaling ud af Master Cleanse kost er ekstremt vigtigt. Under rensningen er din krop blevet vant til en flydende kost og kan ikke være forberedt på en pludselig tilbagevenden til dit normale indtag. I løbet af den første dag skal du kun drikke saft og bouillon til at forberede din krop til at komme ud af en flydende kost. Den næste dag kan du spise frugt og grøntsager. På den tredje dag kan du vende tilbage til din regelmæssige kost, men prøv at holde dig væk fra forarbejdede fødevarer, som indeholder de toksiner, du lige har fjernet.

Advarsler

Hvis du oplever negative symptomer som træthed, hovedpine eller svimmelhed, kommer du ud af kosten.

Kontakt din læge, inden du begynder Master Cleanse.

Del:
Kommentarer