Sådan gør du risediet

Sådan gør du risediet

Risediet blev skabt af Walter Kempner, da han var medlem af Duke University's Department of Medicine. Kosten er resultatet af Kempner's arbejde og forskning om højt blodtryk og diabetes, og det er en fedtholdig, lavt kalorieindhold måde at tabe sig og forbedre sundhed. Dietten er baseret på den opfattelse, at brugen af ​​ris som stiftfood forårsager sjældne sundhedsmæssige problemer. Tal altid med lægen før du starter et vægttabsprogram, for at være sikker på, at det passer til dig.

Fase En: Detox

Følg den grundlæggende Rice Diet på den første dag i fase One. Spis to stivelser, såsom ris eller kartofler, og to frugter til hver af dine tre måltider.

Spis efter en lacto-vegetarisk ris kost i de næste seks dage. Det betyder, at du vil spise en stivelse, en servering af nonfat mejeri og en frugt til morgenmad. Du spiser tre stivelser, tre grøntsager og en frugt til både frokost og aftensmad.

Tilsæt ikke salt til din mad. I fase 1 skal du holde dit natriumindtag mellem 300 og 500 milligram pr. Dag.

Overhold serveringsstørrelserne tæt. En stivelse er den samme som en skive brød, 1/2 kop pasta eller 1/3 kop ris eller bønner. En frugt svarer til et helt stykke frugt, som et æble eller appelsin, en halv banan eller 1 kop hakket frugt. En kop rå grøntsager eller 1/2 kop kogte grøntsager er lig med en servering, og 1 kop mælk eller yoghurt eller 1/2 kop hytteost er lig med en servering mejeri.

Fase to: Vægttab

Følg den grundlæggende risediet på den første dag i fase to. Dette er den samme kost som den første dag i fase et. Spis to stivelser, såsom ris eller kartofler, og to frugter til hver af dine tre måltider.

Spis en lacto-vegetarisk kost i de næste fem dage. Har en stivelse, en mælk og en frugt til morgenmad og har tre stivelser, tre grøntsager og en frugt til frokost og aftensmad. Acceptable fødevarer i disse fem dage omfatter frugt, grøntsager, korn, fuldkornsprodukter og brød og ikke-fedtfattige mejeriprodukter, såsom mælk og yoghurt.

Tilsæt tre portioner protein til din kost på den syvende dag i fase to. Vælg en portion fisk, æg eller, hvis du er allergisk over for en af ​​disse, en anden form for magert kød. Erstatning to ekstra portioner af mejeri til de tre portioner af protein, hvis du hellere vil.

Begræns dit indtag af natrium til mellem 300 og 500 milligram pr. Dag.

Gentag trin 1 til 4, indtil du har nået dine vægttabsmål.

Fase tre: Vedligeholdelse

Følg den grundlæggende risedie på den første dag i fase tre, som du fulgte på de første dage i fase et og fase to. Spis to stivelser, såsom ris eller kartofler, og to frugter til hver af dine tre måltider.

Spis en lacto-vegetarisk ris kost for de næste fire dage. Spis en stivelse, en nonfat mælk og en frugt til morgenmad. Spis tre stivelser, tre grøntsager og en frugt til frokost og middag.

Følg en vegetarisk "plus" kost for de næste to dage. Spis to stivelser og en frugt til morgenmad og har tre stivelser, tre grøntsager og en frugt til frokost. Til middag spiser du tre stivelser, tre proteiner, såsom bønner, fisk eller æg, tre grøntsager og en frugt. Du kan også erstatte to mejeriprodukter til de tre proteinportioner.

Begræns dit indtag af natrium til mellem 500 og 1000 milligram pr. Dag.

Yderligere krav til ris kost

Vær en opmærksom eater, Kitty Gurkin Rosati og Robert Rosati anbefaler i deres bog "The Rice Diet Solution." Når du forstår og holder øje med, hvad du lægger i din krop, er du mere tilbøjelig til at lave vedvarende kostændringer, som vil hjælpe dig med at holde vægten væk.

Få nok hvile. Sæt hver gang tid til bare at hvile din krop og tænke. Rosatis notatet, at denne gang kan hjælpe dig med at sætte mål og bestemme måder at opnå dem på, ting der ikke er mulige, hvis du aldrig sænker nok til virkelig at tænke over, hvorfor du vil tabe sig.

Få masser af motion. Ud over diætændringer reducerer tilstrækkelige mængder motion din risiko for visse sundhedsmæssige problemer, såsom hjertesygdomme, og vil hjælpe med at maksimere din kalorieforbrænding, så du kan kaste overskydende pund.

Find support, der hjælper med at motivere og opmuntre dig, når du foretager disse kost- og livsstilsændringer. Måske kan en ægtefælle lave kosten hos dig, eller du kan bede en ven om at påbegynde programmet med dig.

Tips

Rice-diætet med lavt natrium og lavt fedtindhold vil medvirke til at mindske risikoen for højt kolesterol, højt blodtryk, hjertesygdom og diabetes.

Advarsler

Tal med din læge, før du starter risediet. Det kan være udfordrende at skære kalorier, fedt og natrium fra din kost på én gang. Du kan føle sig berøvet eller sulten i de første dage af kosten.

Del:
Kommentarer