Sådan gør du krydsbuer trin for trin

Sådan gør du krydsbuer trin for trin

En armbue er et gammelt våben og jagtværktøj, der i grunden er en bue monteret på en bestand. Krydsbogen skyder ammunition, der almindeligvis betegnes som stænger. Krydsbuen blev populær i middelalderen og bruges stadig meget i dag som et våben, men primært som et jagtværktøj.

Fyld en stor gryde med vand og læg det på komfuret. Tænd ovnens brænder højt og kog vandet. Som vandet opvarmer og begynder at koge, placeres to spydspidser i gryden. Vend varmen ned til lav og lad potten sidde i 35 minutter.

Fjern sticks fra puljen og bøj dem i en buet form. Placer stavene i skruetræsklemmer, så stængerne bevarer deres nye form.

Placer to spisepinde ved siden af ​​hinanden. Placer yderligere to spisepinde oven på de to første du sætter ned. Brug kanaltape til at sikre alle fire spisepinde sammen. Dette er lageret af armbue.

Brug en lommekniv til at skære et indsnit i spisepindene omkring 3 tommer fra enden af ​​spisepindene. Placer midten af ​​de bøjede spydspidser ind i hakket. Dette danner bueafsnittet.

Lim et halvt stykke snor i begge ender af spydspindens bue. Du vil gerne gå omkring en halv tomme ind fra enden af ​​spydspidserne.

Lim en klædepind på kuglens stamme, med tændene på stiften vendt væk fra dig og mod buen.

Læg din armbue med dit valg af ammunition og træk snoren tilbage og indsæt snoren inde i klæbespidsen. Når du er klar til at skyde armbøjlen, skal du blot åbne kludnøglen og ilden.

Del:
Kommentarer