Sådan gør du Jenny Craig gratis

Sådan gør du Jenny Craig gratis

Få mennesker ved, at du faktisk kan bruge Jenny Craig kost uden at bruge en formue af tilberedte måltider og møder. Lær hvordan du følger Jenny Craig kosten gratis og være ansvarlig for, hvor meget du vil bruge på tilberedte fødevarer. Gør Jenny Craig gratis og tabe i dag.

Den første ting du vil gøre for at følge Jenny Craig kosten gratis er at gå til deres hjemmeside. De tilbyder en række gratis værktøjer, der hjælper dig med at begynde at følge kosten gratis. I hjørnet kan du tilmelde dig gratis deres e-værktøjer, så kan du downloade tidsskrifter, menuplanlægger, aktivitetsplanlægger og mere gratis.

Normalt i Jenny Craig bør du spise deres tilberedte måltider til morgenmad, frokost, middag og nogle gange snacks. Men få mennesker ved, at de rent faktisk tilbyder opskrifter, du kan lave hjemme, der følger Jenny Craig-kravene. Brug opskriftsopsamlingen i e-værktøjerne til at oprette dine egne Jenny Craig-venlige måltider uden de dyre færdigpakket mad. Overvej også at blande de to for at sænke omkostningerne. Når du har en liste over gode opskrifter, kan du spise en af ​​dem til hver af dine 3 måltider, og derefter har du en Jenny-opskrift, snack, frugt, grøntsager og lavt fedtindhold (som yoghurt) som dine 3 daglige snacks. Så længe du følger delkontrolerne i opskrifterne, vil du følge kosten perfekt!

Begynd at tabe sig! Nu er du klar til at begynde at tabe sig med Jenny Craig gratis. Følg deres plan (3 portioner kontrollerede måltider og 3 snacks - frugt, veggies eller en Jenny-opskrift snack) og du er indstillet til at følge Jenny Craig gratis!

Tips

Hvis du vil gøre planen lidt lettere at følge, skal du overveje at bruge en blanding af færdigpakket mad og hjemmelavet Jenny Craig-opskriftsmad.

Del:
Kommentarer