Sådan gør du Fire Hydrant Butt øvelser

Sådan gør du Fire Hydrant Butt øvelser

En velafrundet modstands træningsrutine rammer alle større muskelgrupper i kroppen, herunder de gluteale muskler. Mens disse muskler er aktive i øvelser som squats, lunges og step ups, arbejder de sammen med andre muskelgrupper. Brændehøjen stød træning er en enkelt fælles øvelse, der fokuserer på gluteus maximus, medius og minimus, samt din kerne for at stabilisere din torso. Du behøver ikke noget udstyr til at udføre øvelsen, og det er passende for de fleste mennesker.

Trin 1

Placer din mat på et klart rum på gulvet. Kom ned på måtten på alle fire. Hænderne skal være lige under skuldrene og knæene under hofterne.

Trin 2

Hold ryggen i neutral stilling, hold din abs i stram til at støtte din torso. Hvis du vil finde neutral, skal du forsigtigt rulle dine hofter under og bakke op og lægge din lave ryg op og ned. Stop, når det føles behageligt og naturligt.

Trin 3

Se ned ved matten lidt foran dine hænder for at holde dit hoved i overensstemmelse med din rygsøjle. Ved at holde din krop stabil og knæ knæ, løft langsomt dit højre ben ud til siden. Løft benet så højt som muligt uden at rotere hofterne, eller læn dig til venstre.

Trin 4

Sænk benet tilbage til startpositionen på en kontrolleret måde. Gentag bevægelsen for 10 til 15 gentagelser, udånding som du løfter og indånder som du sænker. Skift ben og gentag. Udfør øvelsen for i alt to til tre sæt på hvert ben.

Del:
Kommentarer