Sådan gør du en 1 ugers detox kostplan

Sådan gør du en 1 ugers detox kostplan

Lær, hvordan du laver en 1 ugers kostplanlægning.

Detoxing din krop er den hotteste ting i disse dage på internettet, uanset om du lider af fødevareallergier eller bare er træt af den ekstra vægt, der synes at være ved at hænge ud i din midtsektion, vil du nu vide, hvordan man effektivt gør en 1 uge detox kost plan.

Dag 1 - Grøntsager og Frugtsaft

Hele dagen lang, starter frokosten med grøntsags- og frugtsaft, er frokost kun frugt- eller grøntsagsjuice og aftensmad den samme. For at hjælpe med at bevare vitaminer og mineraler inde i grøntsager og frugter, overveje at gøre saftene friske.

Den allerførste dag i 1 uger detox kost plan indeholder alle de friske grøntsager og frugtsaft du kan holde og kan betragtes som en af ​​de sværeste dage! Eksempler på juice du kan overveje er: 1 appelsin, 1 mango og en klemme af en citron eller lime juice. 1 dåse af V8 eller V8 infusionsdrik, der er mindre sukker eller sukker fri.

Gør det frisk: 2 tomater, 1 kvist persille. Alternativ: selleri og sukkerroerjuice + 1 spiseskefulde æblecidereddike. Hvis du er allergisk over for æblecidereddike, kan du udelade eller tilføje til citron og limejuice. Med dag en har du også lov til at drikke usødet mineralvand og decaf te så meget som du gerne vil.

Dag 2 - Indtast kartoffel

I den 1 uger detox kost plan er det vigtigt at huske at få det vand du har brug for til normal produktivitet i din kostplan uden at fejle. Kartofler er en kilde til kalium, et vigtigt mineral, der er nødvendigt for hele kroppen. Du skal koge et og en halv pund kartofler og opdele dem lige så godt som i stand til tre portioner. Til morgenmad i dag kan du få et stykke brød med tre og en halv ounce ost.

Hvis du kan blande dine kartofler med grøntsager og lave salat, er det tilladt, hvis du kan lide kartoffelmos, så er det godt, du kan bruge varm mælk og hakket persille eller dill med dem på en anden hånd, hvis du kan lide spuds i suppe, du kan lav en kartoffelbaseret suppe med krydderier af den grønne farve og et kogt æg.

Dag 3 - Tag riset op

Brug usaltet vand til koge omkring syv ounce ris, følg anvisningerne på æsken eller posen. Sæt vandet fra risen og opdel i omkring fem portioner. Spis en portion af ris hver anden time. Hvis hvid ris er for tør for din smagsløg, tilsættes nogle grøntsagssupper fri for fedt eller lidt tomatjuice. Du skal drikke meget vand, te eller kaffe. Husk, at ingen af ​​dem kan have sukker!

Dag 4 - Frugt til dagen

Bryd dig hurtigt med en dejlig forandring, en skive brød, tre og en halv ounce ost og et æble eller pære. Spis kun frugt for resten af ​​dagen. Du kan kombinere dine frugter og skabe en god salat, men prøv at spise mindst tre pund frugt i dag. Der er en undtagelse, ingen bananer! Drikk masser af vand i dag, omkring fyrre ounces. Du kan inkludere vand, te og kaffe usødet.

Dag 5 - Pasta

Uanset hvad du har valgt, kan du have pasta i dag. En sjov en er makaroni; du skal koge den ene halvdel af posen i dag med saltet vand. Stamme og opdele i fire portioner. Morgenmad i dag er en skive brød, en teskefuld smør og et kogt æg. Makaroni er god med en dåse klar til at spise suppe i vegetabilsk smag og en teskefuld hakket løg. Drikk masser af vand i dag, omkring fyrre ounces. Du kan inkludere vand, te og kaffe usødet.

Dag 6 - Veggies

Dette er dag seks i din 1 uge detox kost plan! Morgenmad i dag er en skive brød, en teskefuld smør og et kogt æg. Efter morgenmaden spise omkring to pund af grøntsager i dag. Den bedste måde at gøre denne dag på, er at tjene tonsvis af grøntsagssalater og let at spise veggie-retter. Drikk meget vand i dag, omkring fyrre ounces. Du kan inkludere vand, te og kaffe usødet.

Dag 7 - Kød

Dette er den sidste og sidste dag i din 1 uge detox kost plan. Tid til at fejre; morgenmaden begynder med en skive brød, 1 tsk smør, 1 ounce ost, en tomat og et par stykker løg.

Frokost er 3,5 ounce flødt oksekød, 4,5 ounce kartoffel (fast som du kan lide) med en spiseskefuld vegetabilsk olie eller olivenolie.

Aftensmad er 3,5 ounces grøn salat, tre tomater, en lille løg, tre og en halv ounce veggie rødder, tre og en halv ounce broiled fisk og en skive fuldkornsbrød (dit valg). Drikk masser af vand i dag, omkring fyrre ounces. Du kan inkludere vand, te og kaffe usødet.

Nu ved du, hvordan du laver en 1 uge detox kost plan. Hvis du vil have mere information om detox kostvaner, tjek de ressourcer link nedenfor og glem ikke at kigge rundt eHow for andre gode, hvordan man artikler.

Del:
Kommentarer