Sådan gør du din knæ stærkere

Sådan gør du din knæ stærkere

Som det stærkeste led i kroppen giver knæet en vigtig komponent til hverdagen. Atleter kræver intens brug af deres knæ, som bliver et fælles sted for skader under konkurrencen. Mange professionelle atleter kræver knæoperation på et tidspunkt i deres karriere. Uanset om du er en professionel atlet eller en senior med arthritis, kan knæøvelser tilpasses efter dine behov. Ved at tilføje vægte til dine lemmer, vil du være i stand til at forsyne dig med den rette modstand.

Stå foran en stol. Spred dine ben lidt mere end skulderbredden fra hinanden. Kryds armerne, så hver hånd er på den modsatte skulder. Hold ryggen lige så lige som muligt, og sidde på kanten af ​​stolen. Det øjeblik, din bum berører stolen, stå op og gentag dette ni gange. Hvil i 30 sekunder, og lav derefter et andet sæt. Resten yderligere 30 sekunder og lav derefter et sidste sæt.

Hold en 2 pund vægt på hver side. Gentag øvelsen i trin 1. Forøg vægten, da du bliver stærkere.

Stå en fod foran en trappe med dine fødder skulderbredde fra hinanden. Træd ind på den første trappe og stå så på den. Gå tilbage og gentag ni gange. Gør tre sæt, mens du tager en 30-sekunders hvile mellem hvert sæt. Brug dit andet ben til at træde og gentage 9 gange, før du tager en 30 sekunders hvile mellem hver af de tre sæt.

Hold en 2 pund vægt på hver side. Gentag øvelsen i trin 3. Forøg vægten som du bliver stærkere.

Stå bag en stol og hold fast på ryggen. Stå på toppen af ​​dine tæer. Alle musklerne i nederste del af dine ben vil spændes, herunder dine knæ. Gentag dette ni gange. Udfyld i alt tre sæt med 30 sekunder hvile mellem hvert sæt. Prøv det med vægte.

Stå på kanten af ​​et skridt med dine hæle hængende på bagsiden. Stå på tæernes spidser. På nedstigningen, lad dine hæle falde lavere end dine tæer. Gentag ni gange. Lav i alt tre sæt med 30 sekunder mellem hvert trin. Prøv at gøre det med vægte.

Sid på en stol. Forlæng dit ben lige ud og gentag ni gange. Lav tre sæt på hvert ben og lad 30 sekunder hvile mellem hvert sæt. Prøv med vægte fastspændt omkring dine ankler.

Del:
Kommentarer