Sådan Gør Basketball Sko Grip bedre

Sådan Gør Basketball Sko Grip bedre

Basketball er en af ​​de hurtigste sportsgrene, man kan spille, og som sådan har spillerne det bedste greb på deres sko hele tiden. Indendørs basketballbaner buffes og vokser regelmæssigt for at give gulvet en god ren glans; Dette kan dog også gøre basketballbanen meget glat. I en sport, der kræver, at spillere skal lave hurtige nedskæringer, er det vigtigt for dem at kunne holde deres fod.

Trin 1

Køb basketball sko Stick'um mat, så du og resten af ​​dit hold kan træde på det, før du kommer ind i retten. Dette øger trækkraften og eliminerer glidning. Sørg for at hvile på den klæbende måtten under hver timeout, fordi Stick'um slides af under spillet.

Trin 2

Brug "B-Sharp Traction Action" for at øge grebet på dine sko. Du skal blot suge et håndklæde i denne væske og derefter træde på det, før du kommer ind i retten. Dette produkt er garanteret at fungere. Det er imidlertid kendt at bære off meget hurtigere end de Stick'um måtter.

Trin 3

Forøg grebet på dine basketballsko hurtigt i midten af ​​et spil ved at bruge din tunge. Det kan lyde mærkeligt, men tørre din hånd på din tunge og derefter tørre den hånd på bunden af ​​dine sko gør arbejde for at øge trækkraften. Du kan ikke bemærke det, men hvis du ser et professionelt basketballspil, kan du normalt få flere spillere til at gøre dette i hele spillet. Dette virker ikke så godt som Stick'um eller B-Sharp produktet.

Trin 4

Rengør bunden af ​​dine sko efter hvert spil og i halv tid hvis det overhovedet er muligt. Basketballbanen tiltrækker snavs og støv og lægger den derefter i bunden af ​​dine sko, hvilket reducerer trækkraften. Rengøring af dine skos bund regelmæssigt forhindrer støv og snavs i at opbygge.

Trin 5

Køb en stil af basketballsko specielt designet til at øge trækkraften. De fleste spillere køber deres sko først og fremmest for stilen og ser aldrig på de typer soler, deres sko har. At købe en basketballsko, der ikke har en flad, glat sål, vil øge trækkraften uden at skulle bruge nogen af ​​de andre slags trick til at øge dit greb.

Del:
Kommentarer