SĂĄdan genstrenges en baseball eller softballhandske

SĂĄdan genstrenges en baseball eller softballhandske

Uanset hvor godt en elsket handske er passet, vil dens snørebånd i sidste ende slides ned, tørre ud og bryde over tid. Relacing en baseball eller softball handske kan forlænge sin levetid, en stor fordel for dem, der har taget sig tid til at bryde deres vanter ind i deres nøjagtige specifikationer. At restrere det selv kræver ikke særlig ekspertise - bare de rigtige værktøjer og lidt tålmodighed.

Trin 1

Gnid nogle handskonditionere i de nye snørebånd, hvilket gør dem lettere at arbejde med.

Trin 2

Fjern de snørebånd, der skal udskiftes - men skynd dig ikke. Mange finder det nyttigt at fjerne snørebåndene i trin, hvilket gør det nemmere at følge den eksisterende vej, når relacing. Det kan også hjælpe med at tage nærbilleder af snøret, som kan give en opfriskning, hvis det er nødvendigt.

Trin 3

Start med båndet, som har tendens til at have de mest forskellige snøre mønstre. Afhængigt af handskens model må du muligvis afmontere nettet helt, når du fjerner de gamle snørebånd, og nogle af snørebåndene på fingrene må muligvis fjernes på dette tidspunkt.

Trin 4

Placer den ene ende af blonder i dit snøreværktøj, og binde en knude i den anden ende. Brug dit snøreværktøj, indsæt de nye snørebånd i hullerne, hvorfra du lige har fjernet det gamle. Træk snørebåndene gennem stramt med tangen, hvis det er nødvendigt - de vil løsne, når de bryder ind. Følg mønsteret af de gamle snørebånd til hver sektion, indtil de er færdige, og binde det i en knude, når du er færdig.

Trin 5

Flyt på fingrene, fjern gamle snørebånd og udskift med nyt efter behov. Slip kniplingen af ​​med en firkantet knude, når du er færdig med hver sektion.

Trin 6

Træk hælen på handsken igen, hvilket også giver dig chancen for at åbne det indre af mitten, udskift polstring, og udskift eller reparer det indre beklædning, hvis det er beskadiget ved brug. Ved relacing er dette område af handsken ikke bundet af en knude. I stedet trækker du blonder gennem de tidligere løkker for at fastgøre det på plads.

Del:
Kommentarer